19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5915
EURO34.7846
ALTIN2498.8

Florya Canada Okulu öğrencilerinden sağlık çalışanlarına İngilizce pratiği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Florya Canada Okulu öğrencilerinden sağlık çalışanlarına İngilizce pratiği
Abone ol
Florya Canada Okulu Lise Müdürü Pınar Taban: "Velilerimizin ve lise sınıfı öğrencilerimizin gündemi takip etmeleri ve sağlık sektörü çalışanları için anlamlı bir şeyler yapmak istemesi üzerine yabancı dil çalışmalarına destek olma projesini hayata geçirmeye karar verdik"

Türk ve Kanadalı eğitmenlerden oluşan Florya Canada Okulu da, öğrencileri wecareandshare.org platformu ile sağlık çalışanlarının evlerine konuk olup, bir ay boyunca ücretsiz olarak İngilizce pratik yapmalarını sağlıyor.

Florya Canada Okulu'ndan yapılan açıklamaya göre, Florya Canada Okulu lise sınıfı öğrencileri 23 Nisan’da başlattıkları ve halen devam eden sürpriz organizasyonları ile sağlık çalışanlarının yüzünü güldürüyor.

Öğrenciler, "wecareandshare.org" platformu ile sağlık çalışanlarının evlerine konuk olup, bir ay boyunca ücretsiz olarak onların İngilizce pratik yapmalarına imkan tanıyorlar. Bir sohbet havasında geçen organizasyon, okulun deneyimli Canadalı eğitmenleri gözetiminde yürütülüyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Florya Canada Okulu Lise Müdürü Pınar Taban, pandemi dolayısıyla uzaktan eğitime geçiş sürecini çok profesyonel bir şekilde yürüttüklerini ifade etti.

Taban, "Velilerimizin ve lise sınıfı öğrencilerimizin gündemi takip etmeleri ve sağlık sektörü çalışanları için anlamlı bir şeyler yapmak istemesi üzerine yabancı dil çalışmalarına destek olma projesini hayata geçirmeye karar verdik. Amacımız, yardımlaşmaya en çok ihtiyaç duyulan bu süreçte öğrencilerimize ve sağlık personellerimizin çocuklarına hem faydalı, hem de anlamlı bir proje sunabilmek. Ücretsiz olarak kullanıma sunulan wecareandshare.org da eğitmenlerimiz ve öğrencilerimiz aracılığıyla evlerinde vakit geçiren sağlık sektörü çalışanlarımızın çocuklarına hem yabancı dil, hem de duygusal olarak destek olmak istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar