19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5866
EURO34.8097
ALTIN2512.4

Ek kontenjanda mühendislik bölümüne tam burs

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ek kontenjanda mühendislik bölümüne tam burs
Abone ol
İstanbul Rumeli Üniversitesi, ek yerleştirme ile gelecek olan öğrencilere de ayrıcalıklı burs imkanlarından faydalandırmaya devam edeceklerini duyurdu.

İstanbul Rumeli Üniversitesi, ek yerleştirme ile gelecek olan öğrencilere de ayrıcalıklı burs imkanlarından faydalandırmaya devam edeceklerini duyurdu.

Üniversiteden yapan açıklamada ‘’Ek yerleştirme döneminde öğrencilerin tercih sıralaması gözetmeksizin yerleşmeleri halinde yüzde 100 ile yüzde 50 arasında değişen oranlarda burs olanağı sağlanacağı’’ belirtildi.

Bir dünya üniversitesi olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediklerini belirten İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Aday İlişkileri Müdürü Tuba Uçar konuyla ilgili şunları söyledi; ‘‘Deneyimli akademik kadromuzla, doktora, yüksek lisans, lisans ve ön lisans ile geniş program seçeneklerimizle, çift anadal, yandal imkanlarımızla ve erasmus öğrenci değişim programlarımız ile öğrencilerimize nitelikli ve kaliteli bir eğitim veriyoruz.

Tüm bunların yanı sıra sağladığımız staj, iş olanakları ve kesintisiz burs olanaklarımız ile ek yerleştirmeyle gelecek olan öğrencilerimizi bekliyoruz.’’

Burs anlamında geniş bir yelpazeye sahip olduğunu ve bu imkanların ek yerleştirme İstanbul Rumeli Üniversitesi tarafından tüm öğrencilere sunulduğunu belirten Tuba Uçar, "ÖSYM tarafından tercih yapacak adaylar için kılavuzun 03.09.2019 tarihinde açıklanacağını bildirildi.

Kılavuzda açıklanan üniversite boş kontenjanlarına göre tercihleri yapacak olan öğrenciler tüm burs imkanlarına sahip olacaklar.

Lisans programı dahilinde İnşaat Mühendisliği bölümünü seçecek olan öğrencilere yüzde 100, psikoloji bölümünü seçecek olan öğrencilere yüzde 50 diğer bölümleri seçecek olan öğrencilere yüzde 75 oranında, Meslek Yüksekokuluna bağlı 11 program dahilinde yüzde 75 oranında, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı 14 program dahilinde ise yüzde 75 ile yüzde 50 oranları arasında burs olanağı sağlıyoruz’’ diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar