24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5749
EURO34.8709
ALTIN2431.8

Afrin'deki Askerlerimize Bayrak ve Mektup!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Afrin'deki Askerlerimize Bayrak ve Mektup!
Abone ol
Düziçi Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Afrin´deki terör örgütleriyle mücadele eden askerlerimiz için yazılan mektup ve şiirler ilçemiz garnizon komutanı Yüzbaşı Serkan Esen´e teslim edildi.

Düziçi Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri tarafından Afrin´deki terör örgütleriyle mücadele eden askerlerimiz için yazılan mektup ve şiirler ilçemiz garnizon komutanı YüzbaşıSerkan Esen´e teslim edildi.

Öğrenciler  saat 09.30´da okul bahçesinden yürüyerek hareket eden öğrenciler öğretmenlerinin gözetiminde Düziçi garnizon komutanlığına kadar sloganlar atarak geldiler.

Düziçi garnizon komutanlığı önünde garnizon komutanı Yüzbaşı Serkan Esen ve diğer askerler tarafından karşılanan grup törene burada devam etti. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan törende okul müdürü Bekir Kütük bir konuşma yaptı.  

Kütük “Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin bekası için Afrin ve iblid´te bulunan YPG, PKK ve DEAŞ gibi terör örgütlerine karşı mücadele eden kahraman askerlerimize ve değerli komutanlarına destek vermek amacıyla öğrencilerimiz tarafından yazılan 500 adet mektup ve şiirleri yerlerine ulaştırılmak üzere garnizon komutanlığımıza teslim ediyoruz. Ayrıca Afrin´e dikilmek üzere 1 adet Türk bayrağı getirmiş bulunuyoruz. Zeytin dalı operasyonunda görev yapan tüm Mehmetçiklerimize buradan bir kez daha başarılar diliyoruz” dedi.

Törende daha sonra Düziçi Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Fatma Nazlı Cuma, ve Emine Kökeş Mehmetçiklerimize kendi yazıkları mektupları, Sude Sultan Gözükara ise kendi yazdığı şiiri okudu. Programın devamında öğrenciler tarafından hep birlikte komando yemini edildi.

Garnizon komutanı Yüzbaşı Serkan Esen ise “ Benim buradaki askerilerim vardı. Ancak sizlerle birlikte asker sayım ŞİMDİ 450 daha arttı.  Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Duygu ve düşüncelerinizi askerlerime moral olsun diye bu şekilde onlara ulaştırma düşünceniz gerçekten onur verici bir olay. Burası sizlerin de evidir. Gönül rahatlığı ile her zaman gelip misafirimiz olabilirsiniz. Bizlerden mesleğimiz ile ilgili bilgiler alıp nasıl asker olunur, başvuru için şartlar nedir bu ve bunun gibi birçok konuda bizlerden yeterli bilgi alabilirsiniz. Her zaman kapımız sizlere açık “şeklinde konuştu.

Düziçi - Haber: Zeki Kurultak
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar