25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5744
EURO35.0234
ALTIN2425.3

OKÜ Rektörü’nden Bahçe Belediyesine ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
OKÜ Rektörü’nden Bahçe Belediyesine ziyaret
Abone ol
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk Bahçe İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı makamında ziyaret etti.
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk Bahçe İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Baz’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin, OKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Ulukanlı ve Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Yanıktepe de yer aldı.

Ziyaret sonrasına OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz Meclis Salonunda Belediye Meclis Üyeleri ve Bahçe İlçesi’nin önde gelen isimleriyle bir araya geldi.

Bahçe İlçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Bahçe İlçesi’ne kadar gelerek bizi ziyaret eden ve toplantıya katılan  OKÜ Rektörü   Prof. Dr. Murat Türk’e teşekkür etti.

Daha sonra konuşma gerçekleştiren OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Bahçe İlçesi’nde yapılması planlanan Yüksekokul Binası ile ilgili bilgiler verdi.

Türk, “Biz Bahçe İlçesi’nde somut işler yapmak istiyoruz. Sorunlar var ama biz sorunların dışında mevcut durumumuzu nasıl daha ileri daha güzel bir hale getirebiliriz buna çaba gösteriyoruz. İhale tarihimiz belli oldu. Tarihimiz 12 Nisan 2017 süreçle ilgili önümüze yeni gelişmeler olacak.  Yeni bölümde açmayı düşünüyoruz.

Öğrencilerimizin yurt ihtiyacı var hepsini düşünüyoruz. Bürokratik nedenlerden dolayı gecikmeler yaşanabilir ama Bahçe halkının sabırlı olmasını ve bizlere destek olmasını istiyoruz” dedi.

Bahçe Kaymakamı Müfit Gültekin ise İhtiyaçların çok olduğunu ama kaynakların kıt olduğuna değindi.

Gültekin, “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz’ın Bahçe ilçesine katkılarıyla Bahçe hak ettiği yere gelecek. Yeni yapılacak Yüksekokul binası ve ona bağlı donanımlarla daha güzel bir hale gelecek. Hizmetler katlanarak gidecek” dedi.

Konuşmaların ardından OKÜ Rektörü Prof. Dr. Murat Türk ve beraberindekiler Bahçe İlçesi’nden ayrıldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar