28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3327
EURO35.0641
ALTIN2285.6

Milletvekili İsmail Kaya, Bahçe’de yatırımları inceledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milletvekili İsmail Kaya, Bahçe’de yatırımları inceledi
Abone ol
Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya,  Ak Parti Teşkilat üyeleri ile birlikte Osmaniye İli Bahçe ilçesini ziyaret ederek yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya,  Ak Parti Teşkilat üyeleri ile birlikte Osmaniye İli Bahçe ilçesini ziyaret ederek yatırımlarda incelemelerde bulundu.

Bahçe ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatında esnaflarla birlikte kahvaltı yapan Osmaniye milletvekili İsmail Kaya, yapılması gereken yatırımlarda da incelemelerde bulundu.



Osmaniye Milletvekili Kaya ziyaretinde, Bahçe ilçesinde yapımı devam eden Bahçe Şehir Stadyumu, Millet Bahçesi ve Seyir Terasını inceledi. 
 
TOKİ tarafından başlatılan 100 Bin Sosyal Konut Projesi Kapsamında Bahçe ilçesine yapılacak olan 135 Konut, 4 İş Yeri barındıran projenin şantiyesinde inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Bahçe ilçesindeki gezi ve incelemelerinin ardından bir açıklama yapan Milletvekili Kaya;  “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat açıkladığı Sıfır Atık Projesi’ninde bir dalı olan ve oldukça önemli Millet Bahçeleri projesinin Bahçe ilçemizde hayata geçiriliyor olması İlimiz ve ilçemiz için son derece memnuniyet verici bir gelişmedir.

Millet Bahçesi ve Seyir Terası Projesi Bahçe ilçemizin çehresini değiştirecektir. Gerek manzarası gerekse içerdiği hizmet alanlarıyla çoğu ilde bulunmayan bir sosyal alan olarak Bahçeli hemşehrilerimizin hizmetine en kısa zamanda sunulacaktır. Konunun yakın takipçisiyim.”dedi.



DAR GELİRLİLER İÇİN TOPLU KONUT 

Osmaniye Milletvekili Kaya,  ilçede yapılacak olan toplu konutlarla ilgili olarak; “TOKİ tarafından Bahçe ilçemize yapılacak olan 135 Konutluk Sosyal Konut Projesi düşük ve dar gelirli ailelerimiz için hazırlanmıştır.

Proje tamamlandığında Bahçe ilçemize yeni yaşam alanları kazandırmış olacağız. 2. Etap Toki’nin yapılması için de Bahçe Belediye Başkanımız İbrahim Baz’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığına başvuruda bulunmuştur. Bizler de Bakanlık düzeyinde bu çalışmanın takipçisi olacağız.”dedi.



Osmaniye Milletvekili Kaya sözlerinin devamında; “Bildiğiniz üzere, ülkemiz deprem kuşağında bulunmaktadır.

Bununla beraber, Osmaniye’miz ise birinci derece deprem kuşağında yer almaktadır. Biliyorsunuz ki deprem öldürmez, İhmal öldürür. Bu sebeple, deprem gerçeği göz önünde tutularak, kültürümüze uygun, yatay mimari esas alınmış binaların inşasının bölgemizde en kısa sürede tamamlanmasını ümit ediyorum.

Şimdiden Bahçe İlçemize hayırlı uğurlu olsun”şeklinde konuştu. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar