18 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5406
EURO34.7753
ALTIN2488.8

Köy Yollları Törenle Açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Köy Yollları Törenle Açıldı
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Aşağı ve Yukarı Kardere Köylerini kapsayan Kardere Grup Yolu törenle açıldı.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesine bağlı Aşağı ve Yukarı Kardere Köylerini kapsayan Kardere Grup Yolu törenle açıldı.

Açılış törenine Vali Kerem Al, Hasanbeyli Kaymakamı ve Bahçe Kaymakam Vekili Fahrettin Demir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Metin Düz, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık, Kamu Kurum ve Kuruluşları İl Müdürleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve her iki köyün sakinleri katıldı.
 
Törenin açılış konuşmasını Aşağı Kardere Köyü Muhtarı Ali Şen yaptı. Muhtar Ali Şen yolun yapılmasında emeği olan, başta Vali Kerem Al olmak üzere, herkese teşekkür etti.
 
Daha sonra konuşan Yukarı Kardere Köyü Muhtarı Ali Akyüz ise yolun yapılmasında emeği olan, başta Vali Kerem Al olmak üzere herkese teşekkür ederek, “Allah razı olsun. Köyümüzde yaşayan vatandaşları tozdan, çamurdan kurtardınız. Köyümüzde yaşayanlar yolun yapımında emeği geçenleri asla unutmayacaktır” dedi.
 
Törende konuşan Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz ise imkânları ölçüsünde ve gayretle hizmet etme anlayışında olduklarını belirterek, “insanı yaşat ki devlet yaşasın” mantığıyla hareket ettiklerini söyledi. Bahçe Belediyesinin çalışmalarından da söz eden Başkan Baz, tüm köylere kapılarının açık olduğunu kaydetti. Bahçe Belediye Başkanı Baz Kardere Grup Yolunun hayırlı olmasını dileyerek sözlerine son verdi.
 
Son olarak konuşan Vali Kerem Al ise Kardere Grup Yolu’nun hayırlı olmasını dileyerek, “Köylülerimizi mutlu görmek elbette bizi mutlu ediyor. Milletimizin kıt kaynaklarını, hükümetimizin sunduğu ödenekleri köylerimizin hizmetine adilane bir şekilde sunmaya devam edeceğiz. Sizlerin taleplerini dikkate alacağız ve imkânlarımız ölçüsünde hizmetleri gerçekleştireceğiz.  Yeter ki birliğimizi, dirliğimizi koruyalım. Huzurunuz bizim huzurumuzdur” diye konuştu.  Vali Kerem Al, yolun yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerine son verdi. Konuşmasının ardından Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz tarafından Vali Al’a çiçek takdim edildi. Ayrıca Hasanbeyli Kaymakamı ve Bahçe Kaymakam Vekili Fahrettin Demir ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Yanık’a da emek ve katkıları nedeniyle İl Genel Meclisi Üyeleri tarafından çiçek sunuldu.
 
Açılış konuşmalarının ardından Kardere Grup Yolu’nun açılışı Vali Kerem Al ve protokol mensupları tarafından dua eşliğinde yapıldı. Açılış sonrasında Vali Kerem Al yolda incelemelerde bulundu.
 
AŞAĞI VE YUKARI KARDERE KÖYÜ SAKİNLERİNDEN VALİ AL VE PROTOKOL MENSUPLARINA TEŞEKKÜR
 
Açılışın ardından Veli Keleş İlkokulu Bahçesinde yemek düzenlendi. Vali Kerem Al, Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu Aşağı ve Yukarı Kardere Köyü sakinleri ile bir araya gelerek sohbet ettiler. Aşağı ve Yukarı Kardere Köyü sakinleri Vali Kerem Al’a ve yolun yapımında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiler.
 
Yapılan yemek duasının ardından konuşan Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, millete layık hizmetler yapma anlayışında olduklarını ifade ederek; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının öneminin vurguladı. Tüm vatandaşların iyi gününde de acısında da yanlarında olacaklarını belirten Durmuşoğlu, “Yüksek standartta yapılan yollar bundan sonra da devam edecek. Hizmetler sadece yolla sınırlı kalmayacak, her alanda hizmetlerimiz büyük bir gayretle devam edecek” diye konuştu. Konuşmasının ardından, Osmaniye Milletvekili Durmuşoğlu’na Aşağı Kardere Muhtarı Ali Şen tarafından çiçek takdim edildi.
 
Osmaniye Milletvekili Dr. Suat Önal ise yaptığı konuşmada, “Bugün devlet millet kaynaşmasının yansımasını yaşıyoruz. Biz sizlere hizmet etmekle mükellefiz. Sizlere daha fazla nasıl hizmet edebileceğimizin gayreti içerisindeyiz. İnşallah hizmetlerimiz artarak devam edecek. Yolumuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Dr. Suat Önal’a Yukarı Kardere Köyü Muhtarı Ali Akyüz tarafından çiçek takdim edildi.
 
Açılış töreni sonrasında Vali Kerem Al ve Osmaniye Milletvekilleri Dr. Suat Önal ve Mücahit Durmuşoğlu hızlı tren ağının bir parçası olan Bahçe-Nurdağı-Fevzipaşa Varyantı Projesi çalışmalarında incelemelerde bulunarak, bilgi aldılar.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar