23 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5739
EURO34.8881
ALTIN2432.5

Bahçe’de Okuma Projesi Etkinliği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bahçe’de Okuma Projesi Etkinliği
Abone ol
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan “Hergün okuyorum, aydınlığa koşuyorum projesi” kapsamında tanıtım programı düzenlendi.
Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde, öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmayı amaçlayan “Hergün okuyorum, aydınlığa koşuyorum projesi” kapsamında tanıtım programı düzenlendi.

Bahçe ilçe Kaymakamlığı koordinasyonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün yürütümünde, İlçe Belediye Başkanlığının ve eğitime gönül vermiş sponsorların desteği ile İlçedeki tüm merkez ve köy okullarında ki öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak için “Her Gün Okuyorum Aydınlığa Koşuyorum Projesi”  tanıtım programı, Cansan İlköğretim Okulu Konferans Salonunda düzenlendi.

Program İlçe Kaymakamı Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy, Daire amirleri, Okul Müdürleri, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

İstiklal Marşı ile başlayan programda projenin genel tanıtımını Bahçe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcı Hasan Gülay gerçekleştirdi.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy’un proje ile ilgili konuşmasının ardından Belediye Başkanı İbrahim Baz konuşmasını yaptı. 

Okuma alışkanlığının önemine değinen Kaymakam Mehmet Alper Çığ, “Bu projeyle ağaç yaşken eğilir felsefesi ile öğrencilerimizin erken yaşlardan itibaren öğrenim hayatının içerisinde her gün ilk dersin ilk 20 dakikasında kitap okuyarak düzenli okuma alışkanlığı kazanmaları hedeflenmiştir.” dedi.

Kitap okumanın boş zaman hobisi olarak değerlendirilmemesine değinen Kaymakam  Çığ, ayrıca İlçede uygulanacak bu projenin sadece birkaç yılla sınırlı kalmaması gerektiğini belirtti.

Kaymakam Çığ konuşmasının devamında; Projenin yürütümünde okul idarecilerine ve öğretmenlere başarılar dileyerek, projede emeği geçen Milli Eğitim teşkilatına, projeye destek veren İlçe Belediye Başkanlığına ve sponsorlara teşekkür etti.

Kaymakam Mehmet Alper Çığı konuşmasını; “Başta öğrenciler olmak üzere tüm Bahçe İlçemize bol kitap okumalı günler diliyorum”diyerek tamamladı.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Mehmet Alper Çığ, Belediye Başkanı İbrahim Baz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Üzeyir Aksoy ve okul idarecileri, Cansan İlköğretim Okulu 3/A ve 3/B sınıflarına ziyarette bulunarak, öğrenciler ile birlikte 20 dakika kitap okudular.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar