24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5613
EURO34.8703
ALTIN2430.8

WATSONS ÇALIŞANINI MERCEDES SAHİBİ YAPTI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
WATSONS ÇALIŞANINI MERCEDES SAHİBİ YAPTI
Abone ol
Kariyer gelişimi ve performans odaklı çalışmaları ile 3.000’in üzerinde çalışanıyla, kişisel bakım ve güzelliğin lider markalarından Watsons Türkiye, 340’ın üzerindeki mağazasının katıldığı satış yarışmasını sonuçlandırdı. 

Kariyer gelişimi ve performans odaklı çalışmaları ile 3.000’in üzerinde çalışanıyla, kişisel bakım ve güzelliğin lider markalarından Watsons Türkiye, 340’ın üzerindeki mağazasının katıldığı satış yarışmasını sonuçlandırdı. 

Kişisel bakım ve güzelliğin bir numaralı adresi Watsons, müşteri odaklı hizmet yaklaşımının yanı sıra en büyük değerlerinden biri olan çalışanlarına da düzenli olarak yatırım yapıyor.

Kariyer planlaması ve gelişimi açısından da sektöre örnek nitelikte projelere imza atan Watsons, son projesi ile bir çalışanını Mercedes A180 sahibi yaptı.

Watsons Türkiye tarafından yıl boyunca gerçekleştirilen satış yarışmaları bu yıl da son model bir lüks araç ve çeşitli hediyelerle sonuçlandı.

Türkiye’de 59 ilde 340’ın üzerindeki Watsons mağazasının dahil olduğu yarışma ile mağazalar 08.04.2019 – 28.07.2019 tarihleri arasında en yüksek servis kalitesi, müşteri memnuniyeti, satış oranı vb. kriterlere ulaşmayı hedefledi.

Aralarından en yüksek oranlara yaklaşan 30 Watsons mağazası arasında Üsküdar 15. Noterliği huzurunda bir çekiliş yapıldı. 

Çekiliş sonucunda Antalya Alanya’daki Alanyum AVM’de bulunan Watsons mağazasının müdürü son model bir Mercedes A180’in sahibi oldu.

Bununla birlikte aynı mağazanın 8 çalışanı; yemek, giyim, sinema, tiyatro vb. alanlarda geçerli 1.000 TL değerinde sosyal aktivite çeki ile 2 Alan Müdürü de MediaMarkt’ta geçerli 10.000 TL değerinde hediye çeki kazandı. 

Türkiye’nin en sevilen kişisel bakım ve güzellik markalarından Watsons’ın büyük bir aile olduğunu ve çalışanların en önemli değerlerinin başında geldiğini vurgulayan Watsons Türkiye Genel Müdürü Mete Yurddaş: “Watsons Türkiye olarak bugün 59 ilde 340’ın üzerinde mağazamız ve 3.000’in üzerinde çalışanımız bulunuyor.

Watsons’ın bugün sektörde geldiği lider konumunu çalışanlarımızın özverili performanslarına borçluyuz. Çalışanlarımız en büyük değerimiz ve sektördeki yüzümüz…

Bu nedenle çalışanlarımızın performansını, motivasyonunu ve kariyer gelişimini çok önemsiyoruz. Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz yarışmalar, projeler ve eğitimler çalışanlarımızın motivasyonlarını yükselten ve bağlılıklarını artıran en önemli dinamikler.

Watsons Türkiye adına bu yarışmanın kazananlarına da hediyelerini güzel günlerde kullanmalarını diliyorum. Önümüzdeki dönemlerde yine benzer yarışmalar ile çalışanlarımıza sürprizler düzenlemeye devam edeceğiz’’dedi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar