28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.346
EURO35.1414
ALTIN2307.1

Alanya Gazeteciler Cemiyeti resmen AGF'ye katılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alanya Gazeteciler Cemiyeti resmen AGF'ye katılıyor
Abone ol
Alanya Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyeliğini resmiyete döktü.

Antalya'nın Alanya İlçesi Gazeteciler Cemiyeti, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu üyeliğini resmiyete döktü.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nu (AGF) ziyaret eden Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun ve yönetim kurulu üyeleri, AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni'ye Alanya Gazeteciler Cemiyeti  Yönetimi tarafından alınan AGF'ye üyelik kararını bir dilekçe ile takdim ederek resmen üyelik talebinde bulundu.

AGF Genel Merkezindeki ziyarette, AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, Burdur Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Adnan Taraşlı ve AGF Genel Sekreteri Rasim Gündüz'de hazır bulundu.

AGF üyelik dilekçesini Genel Başkan Yeni’ye takdim eden Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Gaye Coşkun, "Alanya Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu'nun bize verdiği yetki ile yönetim kurulumuz bölge federasyonu olan AGF'ye katılma kararı aldı. Birlikte dayanışma içinde, bölgemizde medyanın  sorunlarına yönelik çalışmalar yapacağımız inancındayım. Sorunlarımızı çözmek için bölgesel güç birliğine ihtiyacımız vardır. Alanya bu güce güç katmak için bu kararı almıştır. Hemşehrimiz Alanyalı AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni ile el ele sektörümüz yararına birlikte iyi projelere imza atacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.

AGF Genel Başkanı Yeni ise, bölgede güç birliği oluşturmaktan, Alanya Gazeteciler Cemiyeti ile dayanışma ve güç birliği içinde sektörün sorunlarını çözmek için el birliği ile çalışmaktan mutlu olacaklarını ifade etti.  AGF Genel Başkanı Mevlüt Yeni, Akdeniz Bölgesi'nin tek gazeteciler Federasyonu AGF ailesine  Alanya Gazeteciler cemiyeti ailesini üye yapmaktan onur duyarız. İlk Yönetim Kurulu toplantısında kararı alıp Ekim ayı içerisinde Alanya'da üyelik belgesini takdim edeceğiz.” diye konuştu.

Akdeniz Gazeteciler Federasyonu’nun bünyesinde bulunan Antalya Gazeteciler Cemiyeti, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti, Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti, Isparta Gazeteciler Cemiyeti, Burdur Gazeteciler Cemiyeti, Kıbrıs Türk Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği ve Akdeniz Gazete Sahipleri Derneği’nin ardından Alanya Gazeteciler Cemiyeti’ni de bünyesine katarak her geçen gün gücüne güç katmaya devam ediyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar