19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5914
EURO34.8683
ALTIN2490.8

Özel Biltek Fen Lisesi Ankara’da Açılıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özel Biltek Fen Lisesi Ankara’da Açılıyor!
Abone ol
Ankara'nın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, yıllar içerisinde gerek lise gerek üniversite yerleştirmelerinde zirvede yer alan Biltek Okulları Fen Lisesi öğrenci kabulüne başladı.

Ankara'nın başarılarıyla adından sıkça söz ettiren, yıllar içerisinde gerek lise gerek üniversite yerleştirmelerinde zirvede yer alan Biltek Okulları Fen Lisesi öğrenci kabulüne başladı.

Her yıl üniversiteye giriş sınavında dereceli öğrencileri bulunan Biltek Okulları Kurucusu ve Genel Müdürü Ali Dayıoğlu, lise eğitiminin önemine değinerek Fen Lisesi’nin fen bilimleri, matematik gibi pozitif bilim alanlarını farklı yönleri ile ele almak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat olacağını söyledi

2020-2021 döneminde eğitim yatırımlarını devam ettiren Biltek Okulları, Ankara Kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesinin ardından fen bilimlerinde öncü olacak gençler yetiştirmek adına fen lisesi açtı.

Türkiye birincilerinin tercih ettiği okul, üniversite yerleştirme oranlarıyla dikkat çekiyor. %92 üniversiteye yerleştirme oranına sahip Biltek Okulları’nın Üsküdar, Kurtköy ve Halkalı’da üç kampüsü daha bulunuyor.

2012 2013 eğitim döneminde eğitim faaliyetlerine başlayan Ankara Kampüsü aradan geçen 8 yılda üniversitelerin sayısal puanı ile öğrenci alımı yapan Tıp Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Mühendislik Fakültelerine çok sayıda öğrenci yerleştirdi.

Biltek Okulları Kurucusu ve Genel Müdürü Ali Dayıoğlu: “Eğitim uzun bir süreç ve lise eğitimi bu sürecin en önemli kırılma noktası. Öğrencilerimiz mesleklerini, ülkemizin geleceğine katkı yapacakları alanları bu dönemde seçiyorlar. Fen lisemiz fen bilimleri, matematik gibi pozitif bilim alanlarını farklı yönleri ile ele almak isteyen öğrenciler için önemli bir fırsat olacak.”

ÜNİVERSİTEYE GİRİŞ SINAVINDA HER YIL HER ALANDA DERECELİ ÖĞRENCİLERİMİZ OLUYOR

 “Eğitim serüvenine başladığımız günden bu yana, 18 yıl içerisinde sınav sistemleri çok kez değişti. Bu değişimlere hızlı adapte olduk ve öğrencilerimizin en az düzeyde etkilenmesini sağladık. Çünkü eğitim sistemimizi oluştururken hedefimiz: öğrencilerimizin ezberlemeyi değil, öğrenmeyi edindikleri bilgileri yararlı ürünlere dönüştürmeyi ilke edinmesini sağlamaktı. Bu hedefin neticesinde gördük ki üniversiteye yerleştirme sınavlarında oldukça başarılı sonuçlar elde ediyoruz. Tüm alanlarda her yıl mutlaka Türkiye derecesi elde etmiş birden çok öğrencimiz var. Okulumuzda biz bunu eğitim, kültür, sanat ve sportif alanlarda sunduğumuz imkanları harmanlayarak başardığımıza inanıyorum. Yeni fen lisemiz ile bu başarının katlanarak devam edeceğini, buradan mezun olacak öğrencilerin ülkemizin geleceğine ne denli büyük katkılar yaptığını birlikte göreceğiz. 18 yıllık tecrübemizi fen lisemiz ile taçlandıracağız.” diyerek süre gelen başarı geleneğine dikkat çekti.

Biltek Okulları Ankara Kampüsünde Fen Lisesinin de açılmasıyla Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi bölümleri yer alacak. Anasınıfından üniversiteye tüm yaş ve başarı düzeylerine göre hizmet veren Biltek Okulları erken kayıt fırsatlarıyla öğrencilere avantajlı kayıt imkanı sunuyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar