© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Ünye tarihine ışık tutuldu

Samsun Ordulular Derneği Tarafından Düzenlenen Panelde ünye Ve Tarihi Konuşuldu.

Samsun Ordulular Derneği tarafından düzenlenen panelde Ünye ve tarihi konuşuldu.

Samsun Ordulular Derneği tarafından düzenlenen ve Samsun Ordulular Derneği lokalinde Eğitimci Hüseyin Dikici moderatörlüğünde gerçekleşen panelde “Ünye Tarihine Kısa Bir Bakış, Ünye Mithridatis (Pontus Kalesi) ve Ünye Kadıları” konularında Ahmet Soylu, Arkeolog Ali Rıza Nal ve Mehmet Karayalman Ünye’nin tarihine ilişkin birer konuşma yaptı.

Samsun Ordulular Derneği Başkanı Dr. Yusuf Günaydın’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, Ünye’nin tarihi ve turizm bakımından oldukça zengin kaynaklara sahip olduğunu söyledi. İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz ise iki ilin yakın ilişkilerine değinerek bu tür programların artarak devam etmesini diledi.

Panele ayrıca İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Soylu, Ünye İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Abdulkadir Köstek, MHP İl Başkan Yardımcısı Cemalettin Kabataş, Savcı Yasin Başbay, Çevre Şehircilik İklim Değişikliği İl Müdür Yardımcısı Tevrat Kisbet, Belediye-İş Sendikası Başkanı İlyas Yiğit ve Samsun’da faaliyet gösteren Ordulu dernek başkanları katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER