© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı gösterileri duygulandırdı

Manisa'nın Sarıgöl Ilçesindeki Atatürk Ortaokulu özel Eğitim Sınıfı öğretmen Ve öğrencilerinin Hazırladığı Engelliler Haftası Kapsamındaki Etkinlik Izleyenleri Duygulandırdı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesindeki Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı Engelliler Haftası kapsamındaki etkinlik izleyenleri duygulandırdı.

Sarıgöl Atatürk Ortaokulu Konferansı Salonunda düzenlenen ekinliğe Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Atatürk Ortaokulu Müdür Vekili Veli Duman, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Engelli öğrenciler tarafından hazırlanan çeşitli etkinlikler başarı ile sunuldu. İzleyenler tarafından beğeni toplayan programın sonunda Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak tarafından engelli öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, engelli vatandaşların sadece Engelliler Haftasında değil her zaman hatırlanması gerektiğinin önemini dikkat çekerken, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Her insan engelli adayıdır. Bu nedenle engelli vatandaşlarımıza her konuda yardımcı olalım. Engelli vatandaşlarımıza engel olmayalım. Etkinliği düzenleyen Atatürk Ortaokulu özel eğitim sınıfı öğretmenlerine ve etkinliğe başarıyla yapan öğrencilerimize teşekkür ederim." dedi.

Etkinlik sonunda engelli öğrenciler Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Tahsin Akdeniz, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak ve öğretmenlerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER