© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Ortaca yaz sezonuna hazırlanıyor

Dünyaca ünlü Dalyan Kanalı, Sarıgerme, Iztuzu Plajı Ve Antik çağlarda Ticari Açıdan çok önemli Liman Konumundaki Kaunos Antik Kenti Gibi önemli Turizm Merkezlerine Sahip Muğla’nın Ortaca Ilçesi Yaz Sezonuna Hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü Dalyan kanalı, Sarıgerme, İztuzu plajı ve antik çağlarda ticari açıdan çok önemli liman konumundaki Kaunos antik kenti gibi önemli turizm merkezlerine sahip Muğla’nın Ortaca ilçesi yaz sezonuna hazırlanıyor.

Ortaca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçenin başta Dalyan olmak üzere birçok noktasında çalışma yürütülüyor. Vatandaşların yaz aylarında gölgesinde oturup dinlenebileceği, akşamları vakit geçirebilecekleri park ve bahçelerde yaz bakım çalışmaları sürüyor. Park ve bahçelerdeki büyüyen ve kuruyan otlar temizlik ekipleri tarafından temizlenirken, parkların peyzaj çalışmaları, yeşil alanların temizlik ve bakımları devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Dalyan Mahallesindeki Maraş Caddesinde yıkama çalışması yaparken, Dalyan yenli ve yabancı misafirlerini bekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER