© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Öğretmen Atamaları İçin Kabine Toplantısı Bugün

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.30'da yapılacak. Toplantının en önemli gündem maddesi öğretmen atamaları olacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde saat 15.30'da yapılacak. Toplantının en önemli gündem maddesi öğretmen atamaları olacak.

Binlerce öğretmen adayı bu toplantıyı heyecanla bekliyor.

Normalde her iki haftada bir gerçekleşen toplantı, geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takviminde yer almadığı için yapılmadı.

Ancak binlerce öğretmen adayı, umutlarını bu haftaya bağladı. Toplantının ana gündemi öğretmen atamaları olacak.

Buna göre; Kabine toplantısı bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşecek. Toplantının başlangıç saati ise 15.30 olarak planlanıyor.

Toplantıda, terörle mücadele, ekonomi gibi birçok önemli konu ele alınacak. Ancak en dikkat çekici konu öğretmen atamaları olacak. Atanacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak.

Kabinede ayrıca, kamuoyunun görüşüne açılan müfredat taslağı da ele alınacak.

Ekonomik konular da tartışılacak ve enflasyonla mücadele için atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

Terörle mücadele de toplantının gündemine alınacak konular arasında. Kuzey Irak'taki operasyonlar hakkında Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Kabine üyelerine bilgi verecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Ailenin Korunması ve Güçlenmesi Vizyon Belgesi ve Eylem Planı'nın 15 Mayıs'ta kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

Bu konunun da Kabine toplantısında ele alınması bekleniyor.

Dış politika da Kabine'nin gündem başlıkları arasında. İsrail'e yönelik ihracat kısıtlaması ve gelecekte alınabilecek ek yaptırımlar gündemde olacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER