© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Merkezefendide 8. Sınıf öğrencileri için motivasyon semineri gerçekleştirildi

Merkezefendi Belediyesi, Yaklaşan Lgs Sınavı öncesinde 8. Sınıf öğrencilerine Yönelik ‘imt Hoca Ile Lgs Motivasyon Semineri’ Düzenlendi. Seminere çok Sayıda öğrenci Ve Aileleri Katılım Sağladı.

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan LGS sınavı öncesinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenlendi. Seminere çok sayıda öğrenci ve aileleri katılım sağladı.

Eğitime verdiği desteklerle adından sıkça söz ettiren Merkezefendi Belediyesi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yaklaşan LGS sınavı öncesinde Merkezefendi Belediyesi tarafından Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ gerçekleştirildi. 8. sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin yer aldığı seminere konuşmacı olarak Matematik Öğretmeni İbrahim Taş katıldı. Sınav motivasyonu sağlamak ve öğrencilerin sınav kaygısını yenmesi amacıyla düzenlenen seminere öğrenci ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimizin ilgiyle takip edeceği seminerde; öneriler, sınav öncesinde ve sınavda yapılması gerekenler, stres yönetimi ve motivasyonu konusunda bilgiler verildi. Bu önemli bilgiler öğrencilerimiz için çok kıymetli. Onların yanında olarak kaygılarına ve streslerine çözüm olmaya çalışıyoruz. Sınava girecek olan tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER