© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Kırklarelinde mobilya fabrikasındaki yangın diğer işyerlerine sıçradı

KIRKLARELİ’NİN LÜLEBURGAZ İLÇESİNDE BULUNAN BİR MOBİLYA FABRİKASINDA HENÜZ BİLİNMEYEN BİR NEDENLE ÇIKAN YANGIN RÜZGÂRIN DA ETKİSİYLE BÜYÜYEREK DİĞER İŞYERLERİNE SIÇRADI. YANGININ BÜYÜMESİYLE ÇEVRE İLLERDEN İTFAİYE EKİPLERİ YANGIN SÖNDÜRME ÇALIŞMALARINA DESTEK VERİRKEN, ASKERİ İTFAİYE DE OLAY YERİNDE YANGINLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINA KATILDI.

Kırklareli’nde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın diğer işyerlerine de sıçrarken, söndürme çalışmalarına çevre illerden itfaiye ekipleri ve askeri itfaiye de katıldı.


Lüleburgaz ilçesinde bir mobilya fabrikasında çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek diğer işyerlerine sıçradı. Yangının büyümesiyle çevre illerden itfaiye ekipleri yangın söndürme çalışmalarına destek verirken, askeri itfaiye de yangınla mücadele çalışmalarına katıldı. Dumandan etkilenenler 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Lüleburgaz Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Yangının sıçramadığı çevre işyerlerinde bulunan vatandaşlar ise yangının büyüme ihtimaline karşı işyerlerinde bulunan eşyaları tahliye etmeye başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER