© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Karaisalıda jandarmadan trafik eğitimi

Adana'nın Karaisalı Ilçesinde Karaisalı Ilçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma Tarafından Ilçede Okul Servis Araçları Kontrolü Ve Trafik Seminerleri Verildi.

Adana’nın Karaisalı İlçesinde Karaisalı İlçe Jandarma Komutanlığı, Trafik Jandarma tarafından İlçede Okul Servis Araçları Kontrolü ve Trafik Seminerleri verildi.

Konuyla ilgili yetkililerden yapılan açıklamaya göre, Karaisali İlçesi Beydemir Mahallesi Ortaokulunda (52) Öğrenci ve (4) Öğretmen, Eğlence Ortaokulunda (96) Öğrenci (8) Öğretmen (7) Okul Servisi Şoförü, Çatalan Mahallesi Ortaokulunda (45) Öğrenci ile (4) Öğretmen, Paydaş kurumlara (5) Orman İşçisi ile (29) AYC Taş Ocağı çalışanı, (3) Biçerdöver Sürücü ve Çatalan Mahallesinde (35) Vatandaşa yönelik, (193) Öğrenci, (16) Öğretmen ve (79) vatandaşa, toplam (288) kişiye genel trafik kuralları anlatıldı. Eğitimlerde ayrıca emniyet kemeri kullanımı, öğrencilerin servise binme ve inme ile ilgili kuralları, sürücülerde dikkat dağınıklığı (sürüş sırasında cep telefonu kullanımı), hız kuralları, alkollü araç kullanımı, geçme kuralları ve tarım araçlarını kullanım hususları ile okul servis araçları esasları hakkında bilgilendirme eğitim faaliyeti icra edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER