© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Karabükte sağanak yağmurun faturası ağır oldu

Karabük’te Etkili Olan Sağanak Sonrası Su Basan çok Sayıda Bina, Ev, Iş Yeri Ile Ekili Araziler Zarar Gördü. öte Yandan Zarar Gören Köy Yollarında Da çalışmalar Sürüyor.

Karabük’te etkili olan sağanak sonrası su basan çok sayıda bina, ev, iş yeri ile ekili araziler zarar gördü. Öte yandan zarar gören köy yollarında da çalışmalar sürüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından etkili olan sağanak sonrası Karabük’te metrekareye 35 kilogram yağış düştü. Sağanak sonrası su basan çok sayıda bina, ev, iş yeri ve ekili araziler zarar gördü.

Merkeze bağlı Şenler, Salmanlar ve Demirciler köylerinde sağanağın ardından yaka selleri nedeniyle yaşanan taşkınlıklar sonrası bölgede çalışma başlattı.

Ekipler Demirciler-Salmanlar grup yolunda sorun yaşanan 7 noktanın 5’indeki çalışmaları tamamlarken 2 adet greyder, 2 adet Beko-loader, 1 adet vidanjör, 2 pikap ve 1 çekici ile saha tarama çalışmalarını sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Okan Kirman, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Recep Yalçın ve Saha Amiri Sezgin Malkoç ile zara gören alanlarda incelemelerde bulunurken, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER