© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Didim Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmiyor

Aydın (iha) - Son 3 Yılda Sağlık Imkanlarındaki Başarısı Ile Büyüme Kaydeden Aydın’ın Didim Ilçesinde Yapımı Devam Eden Didim Devlet Hastanesi Inşaatında çalışmalar Hız Kesmezken, Il Sağlık Müdürü Dr. Eser şenkul, Bölgede Incelemelerde Bulundu.

Aydın’ın Didim ilçesinde yapımı devam eden Didim Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hız kesmezken, İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, bölgede incelemelerde bulundu.

Didim ilçesinde yapımına başlanan Devlet Hastanesi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, yapımı devam eden 75 yataklı Didim Devlet Hastanesi inşaat alanını yerinde inceledi. 23 bin 278 metrekare kapalı alana sahip, 75 yataklı, 32 poliklinik, 8 Palyatif Bakım ve 10 yoğun bakım yataklı kapasiteli Didim Devlet Hastanesi inşaatını ziyaret eden Müdür Şenkul, hastane başhekiminden planlamalarla ilgili, yüklenici firma yetkililerinden de yürütülen çalışmalar ve son durum ile ilgili bilgi aldı. İl Sağlık Müdürü Şenkul, Didim Devlet Hastanesi’nin en kısa sürede vatandaşların hizmetine sunulması için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER