© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Deprem Şehitleri Mezarlığında Bakım Çalışması Yapıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'nda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'nda bakım, onarım ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

HBB Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Narlıca Deprem Şehitleri Mezarlığı'nda yabani ot ve çevre temizliği, kanal temizliği, yürüyüş yollarına çakıl taşı serimi ve mezarlara toprak ikmali çalışmaları yürüttü.

Şiddetli yağışların ve su taşkınlarının sebep olduğu göllenme ve su birikintilerinin önüne geçmek için de altyapı ve üstyapı çalışmaları tamamlandı.

Daha önce ağaçlandırma ve bitkilendirme çalışmaları yapılan Şehitlik'te ayrıca kırık mezar taşlarının onarımı yapıldı ve rüzgârdan zarar gören Türk bayrakları yenileri ile değiştirildi.

HBB yetkilileri, il genelindeki tüm mezarlıklarda bakım, onarım ve temizlik çalışmalarının aralıksız olarak ve titizlikle devam edeceğini ifade ettiler.

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde sadece Hatay’da toplam 24 bine yakın vatandaş hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER