© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Dağda ağaçtan düşerek yaralanan kadının yardımına Mehmetçik koştu

HakkÂri-çukurca Karayolu üzerinde Asma Asma Yaprağı Toplamak Için çıktığı Ağaçtan Düşerek Ayağı Kırılan 50 Yaşındaki Gülizar Kaya, Askeri Helikopterle Hastaneye Kaldırıldı.

Hakkâri’de dağda asma yaprağı toplamak için çıktığı ağaçtan düşerek ayağı kırılan Gülizar Kaya, askeri helikopterle hastaneye kaldırıldı.

Hakkâri-Çukurca karayolu Yıldız Dere mevkiindeki asma köprüden Zap Suyu’nun karşı tarafına geçen 50 yaşındaki Gülizar Kaya, asma yaprağı toplamak için çıktığı ağaçtan düştkü. Ayağı kırılan Kaya’nın yardımına zor şartlarda vatan savunmasında görev alan Mehmetçik yetişti. Yaralanan kadını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Jandarma Arama Kurtarma (KAK) Timi, AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı kadın, sedye ile taşınması mümkün olmayan Zap Suyu kenarındaki araziden gece görüşü ve vinç sistemi olan askeri helikopterle alınarak Hakkâri Devlet Hastanesine götürüldü. Hastanede hızla müdahalesi yapılan Gülizar Kaya’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER