© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Çukurova Üniversitesinde İç ve Dış Paydaş Toplantısı Yapıldı

Çukurova Üniversitesinde öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunların geniş katılımıyla iç ve dış paydaş toplantısı yapıldı.

Çukurova Üniversitesinde öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunların geniş katılımıyla iç ve dış paydaş toplantısı yapıldı.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel'in ev sahipliği yaptığı toplantıya öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunlar katıldı.

Yoğun katılımla gerçekleşen iki günlük toplantıda, Prof. Dr. Tuncel, hızla değişen dünya koşullarına uyum sağlamak ve öğrencileri daha iyi donatmak için eğitim programlarının güncellenmesi gerektiğini vurguladı.

Bu güncelleme sürecinin, akademik kadronun yanı sıra öğrenci ve iş dünyasının da fikirlerini alarak gerçekleştirileceğini belirten Prof. Dr. Tuncel,

açık ve yapıcı bir iletişim ortamında fikirlerin paylaşılmasını ve birlikte çalışmayı teşvik etti.

Toplantıda, öğretim üyeleri, kurum temsilcileri, öğrenciler ve mezunlar yuvarlak masa etrafında bir araya gelerek görüşlerini dile getirdiler.

Paydaşların geri bildirimleri, gelecek nesillerin daha iyi bir eğitim almasına ve üniversitenin toplumun ihtiyaçlarına daha iyi cevap vermesine katkı sağlayacak.

Prof. Dr. Tuncel, toplantıya katılan tüm paydaşlara teşekkürlerini sunarak, üniversitenin daha da ileriye taşınması için hep birlikte çalışacaklarına olan inancını dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER