© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sinan Ateş'in Eşiyle Görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2022 yılında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 2022 yılında uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüştü. Görüşmede Sinan Ateş’in yakın arkadaşı Ömer Çağrı Özdemir de yer aldı.

Özel, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ayşe Ateş ve Özdemir'in iddianameyle ilgili duydukları rahatsızlık ve yargılama sürecine ilişkin endişeleri dinlediklerini belirtti.

Özel, "Bu onurlu mücadelesinde her alanda kendisine destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullanarak Sinan Ateş'in ailesine ve yakınlarına olan manevi desteğini yineledi.

2019- 2020 tarihleri arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı olarak görev yapan Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde; Selman Bozkurt ile Çankaya'nın Kızılırmak Mahallesi'ndeki 1456. Sokak'ta, silahlı saldırıya uğradı.

Bir mermi Bozkurt'a, beş mermi ise Ateş'e isabet etti.

Bozkurt omzundan yaralandı, Ateş ise vücudunun çeşitli yerlerinden ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER