© Copyright © 2004 Medya Gazete. Her hakkı saklıdır.

Ablası ve Eniştesini Öldürdü, İntihar Etti

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, bir aile içi anlaşmazlık sonucu meydana gelen trajik olayda, Şadiye Özerli (41) ve eniştesi Yusuf Özerli (46) av tüfeğiyle öldürüldü.

Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde, bir aile içi anlaşmazlık sonucu meydana gelen trajik olayda, Şadiye Özerli (41) ve eniştesi Yusuf Özerli (46) av tüfeğiyle öldürüldü. Katil zanlısı olarak belirlenen Hacı Ahmet Cengiz (33) ise olay yerinde yaşamına son verdi.

Olay, gece saatlerinde Sumbas ilçesine bağlı Gaffarlı köyü Şırnak Mahallesi'nde gerçekleşti.

İddiaya göre, daha önce cezaevinden çıkan Hacı Ahmet Cengiz, aile üyeleriyle arasında yaşanan bir tartışmanın ardından ablası Şadiye Özerli ve eniştesi Yusuf Özerli'nin yaşadığı eve gitti.

Tartışma kısa sürede silahlı bir çatışmaya dönüştü ve Cengiz, getirdiği av tüfeğiyle ablası ve eniştesine ateş açtıktan sonra olay yerinden kaçtı.

Sabah saatlerinde, olay yerine gelen baba Ahmet Özerli, oğlu ve gelininin cansız bedenlerini buldu ve derhal 112 sağlık ekipleri ile jandarmaya haber verdi.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemede Hacı Ahmet Cengiz'in yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta ölü olarak bulunduğunu belirledi.

Cengiz'in, ablası ve eniştesini öldürdükten sonra intihar ettiği tespit edildi.

Şadiye Özerli, Yusuf Özerli ve Hacı Ahmet Cengiz'in cenazeleri otopsi için adli tıp kurumu morguna gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER