19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5949
EURO34.8651
ALTIN2496.5

Zeydan Karalar, Halk yararına önemli kararlara imza atıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Zeydan Karalar, Halk yararına önemli kararlara imza atıyoruz
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, yollardaki acil asfalt ihtiyacının hızla karşılandığını ve karşılanmaya devam edileceğini dile getirdi.

AdanaBüyükşehirBelediye BaşkanıZeydan Karalar, yollardaki acil asfalt ihtiyacının hızla karşılandığını ve karşılanmaya devam edileceğini dile getirdi.

Sosyal medyadan canlı yayınlanan meclis toplantısında; hafta sonu sınava girecek öğrencilerin, velilerin ve öğretmenlerin,  belirli saatler arasında belediye otobüslerinden ücretsiz yararlanacağını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, yol ve köprülerin, ulaşım master planına uygun yapılacağını vurguladı, projelerin bilimsel yöntemlerle şekilleneceğini belirtti.

AdanaBüyükşehirBelediyesi haziran ayı meclis toplantılarının 5. oturumu, meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar başkanlığında toplanan mecliste, gündem dışı konuşmalarda ilçelerdeki acil asfaltlama ihtiyaçları dile getirildi. Ayrıca ulaşım master planı yapılması ve imarla ilgili komisyon oluşturulması konuları gündeme getirildi.

ASFALTLAMA SÜRÜYOR VE DAHA KALİTELİ HALE GETİRİLİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kozan, Feke ve İmamoğlu’nda 250 kilometrelik asfaltlama yapılacağını belirterek, farklı noktalarda da 400 kilometre yolu daha asfaltlayacaklarını duyurdu.

Başkan Zeydan Karalar, sathi kaplama yerine, daha sağlam bir yöntem olan astarlı yol yapılacağını belirtti.

Başkan Zeydan Karalar, ilgili kurum ve kuruluşlarla birlikte hareket ederek çalışacaklarını, böylece, Adana’nın çıkarlarını ön plana alarak, inşaat sektörünün rahatlatılması için uygun ortamın sağlanacağını anlattı.

Başkan Zeydan Karalar, yol ve köprü projelerinin, ulaşım master planına göre şekilleneceğini, bilimsel veriler göz önüne alınarak, Adana’nın bugününü ve geleceğini planlayacaklarını söyledi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar