28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3193
EURO35.1154
ALTIN2295.2

Türk Eğitim Vakfı’na 20 Bin Lira Bağışta Bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk Eğitim Vakfı’na 20 Bin Lira Bağışta Bulundu
Abone ol
Türk Eğitim Vakfı (TEV) Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Adana Şube BaşkanıAyşegül Gökçe, Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar’ı ziyaret etti.

Başkan Zeydan Karalar, Türk Eğitim Vakfı’na, kişisel hesabından 20 bin lira bağışta bulundu.

Zeydan Karalar’dan eğitime kişisel destek

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Eğitim Vakfı Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe’yi makamında kabul etti. Başkan Zeydan Karalar, vakfa kişisel olarak 20 bin lira bağışta bulundu. Başkan Zeydan Karalar, daha önce de, yine kişisel olarak Güney Eğitim Vakfı’na 20 bin lira bağışta bulunmuştu.

ÜLKEMİZİN AYDINLIK GELECEĞİ İÇİN EĞİTİME DESTEK

Kişisel olarak yaptığı seçim harcamalarının,  planladığının biraz altında gerçekleştiğini belirten Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,

“Artan parayı Adana’da şehit yakınlarına, Türk Eğitim Vakfı’na ve Güney Eğitim Vakfı’na aktaracağım. Türk Eğitim Vakfı’na 20 bin lira bağışta bulunuyorum şu anda. Bunun devamı gelecek.

Eğitimin, öğretimin bir ülke için hayati önem taşıdığına inanıyorum. Bilinçli, çağdaş ve donanımlı nesiller için, ülkemizin aydınlık geleceği için eğitimin desteklenmesi gerekiyor. Ancak ve ancak Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve öğretileri doğrultusunda yetiştirilecek çocuk ve gençlerimizle, çağdaş bir geleceğe yürüme şansımız var” dedi.

ZEYDAN BAŞKAN DAİMA YANIMIZDA

Türk Eğitim Vakfı Adana Şube Başkanı Ayşegül Gökçe de, Başkan Zeydan Karalar’a, uzun süredir verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Gökçe, “Başarılı gençleri desteklemek adına Zeydan Başkanımız her zaman yanımızda. Seyhan Belediye Başkanı olduğu dönemde de, daha önce de bizlerin her zaman yanında olmuş ve olmaya devam eden bir isim. Kendisine desteğinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Destekleyeceğimiz öğrencilerimiz adına minnettarlıklarımızı iletiyorum” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar