28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3375
EURO35.1039
ALTIN2309.0

Mavi bayraklı plajda zafer kutlaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mavi bayraklı plajda zafer kutlaması
Abone ol
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yumurtalık Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 1. Yüzme Şenliği organize etti.

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yumurtalık Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 1. Yüzme Şenliği organize etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında 26 Ağustos günü Adana’nın Yumurtalık İlçesi’nde 1.Yumurtalık Yüzme Şenliği gerçekleştirilecek. 

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yumurtalık Belediyesi’nin birlikte organizesiyle  üç kategoride yapılacak ödüllü yarışlarda Adanalılar büyük zafer için kulaç atacak.

Plaj meydanındaki müzikli kutlamalarda ise vatandaşlar 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla karşılayacak.

#AdanadaDenizVar HAFIZALARDA İZ BIRAKTI
Sosyal medyada  #AdanadaDenizVar hashtagi ile yaptığı paylaşımlarla Adana’nın deniz kenti kimliğini hafızalara kazıyan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı onuruna temiz denizin sembolü Mavi Bayrak’ın dalgalandığı Yumurtalık Ayas Belediye Plajı’nda yüzme şenliği düzenledi.

Yumurtalık Belediyesi ile işbirliğinde 26 Ağustos günü gerçekleştirilecek 1. Yüzme Şenliği’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın hem denizde, hem de karada kutlanması için hazırlıklar tamamlandı.

HERKES KULAÇ ATACAK
Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy, 1. Yumurtalık Yüzme Şenliği’nde ödüllü yüzme yarışlarının yapılacağını, plaj meydanındaki müzikli etkinliklerle de vatandaşların 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla karşılayacağını belirtti. Yüzme şenliğinde, 9-16 yaş arası çocuklar 50 metre, 16 yaş üzeri 400 metre ve veteranlar 100 metre mesafeli yarışlarının yapılacağını duyuran Halil Hızlısoy, dereceye girenleri tişört, şapka, kupa bardak ve plaj oyuncaklarıyla ödüllendireceklerini söyledi.

ÜCRETSİZ ULAŞIM HİZMETİ
Adana Büyükşehir Belediyesi Sanat TIR’ının plaj meydanına konuşlanacağını ifade eden Halil Hızlısoy, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları, halk oyunları ekibi ve şehir bandosunun neşeli şarkılar ve danslarla Yumurtalık’ı şenlendireceğini vurguladı. Büyükşehir Belediyesi’nin şenliklere Adana ve Ceyhan’dan katılım sağlayacak vatandaşlara ücretsiz ulaşım hizmeti vereceğini duyuran Hızlısoy, belediye otobüslerinin 26 Ağustos günü saat 13.30’da Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu önünden, saat 14.00’da Ceyhan Kaymakamlığı önünden hareket edeceğini bildirdi.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar