29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.4524
EURO35.6516
ALTIN2326.2

“Atamızın Kemiklerini Sızlatıyorlar”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Atamızın Kemiklerini Sızlatıyorlar”
Abone ol
Başkan Sözlü, Beyazevler sakinleriyle buluşmasında Adana’ya yapılan ve yapılacak bazı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, karşı ittifakın içyüzünü anlattı.

Başkan Sözlü, Beyazevler sakinleriyle buluşmasında Adana’ya yapılan ve yapılacak bazı hizmetlerle ilgili bilgi verdi, karşı ittifakın içyüzünü anlattı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hüseyin Sözlü, Beyazevler Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Başkan Sözlü, görev yaptıkları 5 yıllık süreçte hayata geçirdikleri ve ikinci dönemde geçirecekleri bazı hizmetlerle ilgili bilgi verirken, karşılarında yapılan ittifakın içyüzünün milletten gizlenmeye çalışıldığını ifade etti.

Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş’ın da katıldığı etkinlikte, geride kalan 5 yıllık süreçte Adana’yı, var olan merkezinde rehabilite etmenin, sağlıklı hale getirmenin gayretinde olduklarını belirten Başkan Hüseyin Sözlü, Yalçın Parkın’ın konut alanı olmaması, sadece milletin kullanımına açık kalması için fedakarlık yaptıklarını, parkın Beyazevler sakinlerine ait kalacağını söyledi.

Başkan Sözlü, “Beyazevler Çamlığı olarak bilinen alanı da, sizlerin ailecek gittiği, çocuklarınızın tek başına güvenle gidebileceği bir alan olarak tanzim ettik.

Bir tane işletme kaldı orada. Onu da karşı ittifakın adamları tahrik edip, oradan çıkmaya karşı koymalarını sağlıyorlar. Orayı kimseye peşkeş çekmeyeceğiz.

Bugün Yalçın Park’ın aydınlatmasını güçlendirdik ve kameralarla emniyet altına aldık. Beyazevlerin doğu yakasında yolu 15 metre genişleterek, ulaşımı rahatlatacak bir girişimde bulunduk. İmar planına işledik. İnşallah seçimden sonra bu bölgeyi sizlerin hizmetinize sunacağız” dedi.

YENİ KÖPRÜLER VE METRONUN YENİ GÜZERGAHI ULAŞIMI RAHATLATACAK

Adana’nın 10 bin yıllık şehir geçmişi bulunduğunu ifade eden Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “10 bin yıllık şehrin ilk köprüsü Taşköprüdür, ikincisi otoyol köprüsüdür, diğeri de Sayın Selahattin Çolak döneminde yapılan Mustafa Kemal Paşa Köprüsüdür.

Biz 5 yıllık dönemde, biri sizin hemen yanınızda, İstanbul Boğazı’ndaki üç  Köprüden ve Körfez Geçiş Köprüsü’nden daha büyük Devlet Bahçeli Köprüsü’nü yapıyoruz. Bu köprüyü bitirdiğimizde inşallah üniversitenin içine çıkacak metro,  Mithat Özhan Bulvarı’ndan gelip, Devlet Bahçeli Köprüsü’nden, Beyazevler Kavşağı’ndan hem Baraj Yolu’na, hem de Turgut Özel Bulvarı’na doğru ilerleyecek.

İnşallah yeni dönemde raylı sistemle her tarafa tek seferde ulaşma şansınız olacak. Adana’yı boydan boya dolanacak bir ana hattın üzerinde Beyazevler Mahallesi konuşlanmış olacak. Biz metronun üniversiteye geçmesi için Yüreğir Devlet Hastanesi’nin hemen doğusunda bir İlim Yolu Buvarı yaptık. O da otoyolun üzerinden geçiyor. Üç gidiş, üç geliş karayolu şeridi var. Bir gidiş, bir geliş de demiryolu şeridi olacak. Adana’da ne yaparsak metroyu büyütmek üzere yapıyoruz.

Beyazevler çamlığının yüzde 95’ini tamamladık. Ortada kalan parçayı da zaman içinde hukuki yollarla, kimseyi hırpalamadan halletmeyi düşünüyoruz.”

İTTİFAKLARINI GİZLİYORLAR

Yerel seçimlerde yapılan ittifaklarla ilgili görüşlerini de açıklayan Başkan Sözlü, şunları söyledi:

“Bizim ittifakımız AK Parti ve MHP’den oluşuyor, karşı taraf ise ittifakın bir yanının İyi Parti olduğu söylüyor ama diğerini söylemiyor. Adanalılar bilir, güvercincilik Adana’da yaygındır. En yüksekteki güvercin, aşağıdan parlak çektiğiniz zaman aşağıya çivileme iner.

Milliyetçilere İyi Partilileri gösteriyorlar. PKK’lı olan HDP’nin eşbaşkanı olacak meclislerini gizlemek herhalde siyasette arzu edilmeyen bir durumdur.

Biz göreve talip olduğumuzda sizin karşınıza doğru beyanla çıkabiliriz. Yalan söyleyerek göreve talip olunmaz. Biz ittifakımızı size açıkça beyan etmemiz gerektiğini biliyoruz ve öyle yapıyoruz. Siyaset katılımcılık, şeffaflık ve dürüstlük ilkeleriyle yapılmalıdır. Halkın bilmediği bir ilişki olmamalıdır.

Cumhuriyet Halk Partisi, Mersin Toroslar ilçesinde HDP’nin aday adayını kendi listesinden belediye başkan adayı olarak sundu. Yüreğir’deki durum aynı. Adamın boy boy Demirtaş’la, PKK’lılarla fotoğrafı var. Acaba CHP nerdeye gidiyor, bunu sormanız lazım. Bir Cumhuriyet çocuğu olarak, milliyetçilik duygularını da, tarifini de Atatürk’ün çizdiği sınırın bir cm ötesine taşımayan bir kardeşiniz olarak, Cumhur İttifakıyla, milletimizin yanındayız, Atatürk değerlerini koruyup kollamayı hedefleyen ittifakın yanındayız.”

ATATÜRK’Ü DE CUMHURİYETİ DE AĞIZLARINA ALIP KİRLETMESİNLER

CHP’yi sert dille eleştiren Başkan Hüseyin Sözlü, “Atatürk’ün ve Cumhuriyetin askerlerini hain ve kalleş pusularla şehit edenlerle, onların partisiyle ittifak yapıp, PKK’ya meşruiyet kazandıranların, Atatürk’ü de Cumhuriyeti de ağızlarına alarak kirletmemeleri lazım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, PKK ile sınır içinde ve sınır ötesinde mücadele ediyor. Sınır ötesinde PYD ve YPG var. Onlara terör örgütü demeyen karşı ittifak, onların buradaki uzantısıyla da ittifak yaptı, PKK’ya meşruiyet kazandırdı. Muharrem İnce Adana’da; ‘Adana’yı, Bursa’yı, Ankara’yı kazandıralım, ben de Cumhurbaşkanı olurum’ dedi. Yerel seçim beka meselesi diyenlere karşı çıkıyorsunuz. Peki Cumhurbaşkanlığı seçimiyle yerel seçimin ne alakası var? Sen açıkla! Peki Cumhurbaşkanlığını alırsanız, PKK ile mücadeleye izin verecek misiniz? Ortaklarınızın tepesine balyoz gibi inilmesine müsade edecek misiniz?

Cumhurbaşkanımız baktı ki; açılımı, çözümü PKK istismar ediyor, Cumhurbaşkanı, Hükümet vazgeçti, terörle mücadele ediyor devletimiz. Açılımın, çözümün o dönem en büyük destekçisi CHP’ydi, biz yine aynı yerdeydik. Cumhurbaşkanı, Hükümet vazgeçti, terörle mücadele ediyor, CHP hala çözümden vazgeçmedi. Gitti onlarla ortak oldu.

İstanbulun en müreffeh, en zengin semtleri Kadıköy’e, Beyoğlu’na, Adana’da Yüreğir’e, Mersin’de Toroslar ilçesine PKK’lı belediye başkan adaylarını koydular. Toroslar ki Yörüklerin diyarıdır. Adana’ya da FETÖ’cü, PKK’lı aday koydular.

Nereye gidiyorsunuz? Cumhuriyeti kuranların kurduğu partidir CHP. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de kemiklerini sızlatıyorlar.”

 Başkan Sözlü, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Yusuf Baş ile birlikte gerçekleştirdiği buluşmada sözlerini şöyle tamamladı: “Adana’da bir tarafta Cumhur İttifakı, inanmış, Cumhuriyet çocuğu iki belediye başkanı karşınızda. Sadakatsizlik ve ihanet edene, riyakar olana Allah hiç bir görevi nasip etmesin.

Diğer tarafta memleket çocuklarını, ana kuzularını katleden, Aybüke öğretmeni okulunda katleden PKK ile ittifak yapanların bir kampanyası var. Engin gönüllülerinizle iki iktifak arasında değerlendirmeyi yaptığınızda, Cumhur ittifakı’nın adaylarına kalbinizde yer vereceğinizden şüphem yok. Adaylarımızı önce Cenab-ı Allah’a sonra size teslim ediyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar