25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5353
EURO34.9792
ALTIN2432.2

Gazeteciler “Sade” sünnet’i seçti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteciler “Sade” sünnet’i seçti
Abone ol
Gazeteci Mustafa Bardak, Kirvesi CRT Yönetim kurulu başkanı Şahin Özer ile birlikte oğlu Onur’un sünnetini “sadelik” içinde gerçekleştirdi.

Osmaniye’de yayınlanan Yeni Bakış Gazetesinin sahibi ve Yazı İşleri Müdürü, OŞYAD Yönetim kurulu Başkanı ve Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bardak ile Zübeyde Bardak’ın oğlu Onur, Osmaniye Devlet Hastanesi, Çocuk Cerrahı servisinde sünnet oldu.


Onur Bardak’ın kirvesi,  Yerel Televizyonlar Birliği Yönetim kurulu üyesi, Ceyhan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve CRT Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Özer oldu.


Osmaniye Devlet Hastanesi ek binası olarak hizmet veren Çocuk Cerrahı servisinde Onur Bardak’ın sünneti Çocuk cerrahı Servisi  doktoru Adnan Erdeniz tarafından gerçekleşti.


Oğlu Onur’un törensiz şekilde sünnet yapılması ile ilgili konuşan Gazeteci Mustafa Bardak; “Gösterişe veya dost sandıklarıma karşı herhangi bir telaş vermek istedik.


Tören veya herhangi bir programa da gerek duymadık. Sade bir vatandaş olarak Devlet Hastanesi Çocuk Cerrahı Servisine giderek randevumuzu aldık, sıramıza girdik ve sıramız geldiğinde de diğer vatandaşlarımızın çocukları nasıl sünnet olmuşsa bizde aynı yöntemle Onur’u sünnet yaptırdık.


Oğlum Onur’un sünnet olayında siyasetçi kişi yerine, bir meslektaşımı Kirve olarak seçmekten oğlumun adı gibi Onur duydum.


Ayrıca, Hastanedeki operasyonun başından sonuna kadar yaşanan gelişmelerle ilgili olarak görevlilerin sıcak ve samimi çalışmaları ile ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.


Şunu da belirtmek isterim ki; Oğlum Onur’un sünnet olması sırasında mesleğimi hiçbir serviste kullanmadan işlemleri yürüttüm.


Sadece sünnet olup çıktıktan sonra doktorun ismini istediğimde mesleğimi söylemek sorunda kaldığımı da belirtmek isterim.


Hastane Başhekiminin yetiştirdiği yönetim anlayışını bu nedenle kutluyorum.


Onur’un sünnetinde emeği geçen  başta doktoru Adnan Erdeniz olmak üzere, tüm sağlık personeline teşekkür ediyorum”dedi.  


Kaynak:www.medyagazete.com


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar