20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Yolbulan Baştuğ Metalurji İşkur Adana 3. İstihdam Fuarı’nda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yolbulan Baştuğ Metalurji İşkur Adana 3. İstihdam Fuarı’nda
Abone ol
23-24 Ekim’de Çukurova Üniversitesi Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda Adana İŞKUR tarafından düzenlenen Adana 3. İstihdam Fuarı ülkemizin işsizlik ve niteliksiz iş gücü probleminin çözümüne yönelik olarak, iş gücünü arz ve talep edenler, kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, mesleki eğitim kuruluşları, sanayici ve işletmeciler veSTK’ları bir araya getirdi.
23-24 Ekim’de Çukurova Üniversitesi Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda Adana İŞKUR tarafından düzenlenen Adana 3. İstihdam  Fuarı ülkemizin işsizlik ve niteliksiz iş gücü probleminin çözümüne yönelik olarak, iş gücünü arz ve talep edenler, kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler,  mesleki eğitim kuruluşları, sanayici ve işletmeciler ve
STK’ları bir araya getirdi.


Katılımcılardan Yolbulan Baştuğ Metalurji standına yoğun ilgi
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve her yıl ortalama 100’e yakın  firmanın katılımıyla birlikte, 4000’den  fazla ziyaretçi ağırlayan Adana 3. İstihdam  Fuarı’nda Yolbulan Baştuğ Metalurji, birebir görüşmelerle  iş ve kariyer olanaklarını tanıttı,  çok sayıda iş başvurusu aldı.


YOLBULAN BAŞTUĞ METALURJİ HAKKINDA
Sektörde 40 yılı deviren Yolbulan ve Baştuğ ailelerinin ortaklığında 2008’de Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulan Yolbulan Baştuğ Metalurji,  145 bin metre kare kapalı alan olmak üzere 700 bin metrekarelik alana sahip. Yıllık 2 milyon ton sıvı çelik üretim kapasitesi ile Yolbulan Baştuğ, dünyada ilk kez kendilerinin kullandığı günlük 6.500 ton sıvı çelik üretme kapasiteli teleskopik tip elektrikli ark ocağına sahiptir.


Yolbulan Baştuğ Metalurji, yeni hizmete giren haddehane tesisi ile Ø8-Ø65 mm arası nervürlü inşaat demiri üretme yetisine sahip oldu. Şu anda haddehane tesisi Ø8- Ø32  mm  arası nervürlü inşaat demiri üretmeye başladı. Türkiye’nin sayılı çelik üreticileri arasında olan Yolbulan Baştuğ Metalurji, sıvı çelik üretimiyle başlayan faaliyetlerini çeşitlendirerek bu gün 1 milyar doları aşan cirosuyla başta üretim yaptığı bölge olmak üzere yaptığı yatırımlar ve sağladığı istihdamla, demir çelik firmaları arasında ilk 10 firma içinde yer almaktadır. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar