28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.331
EURO35.056
ALTIN2283.1

Yeditepeli öğrenciler CEO'larla BEYİN'19'da buluşacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeditepeli öğrenciler CEO'larla BEYİN'19'da buluşacak
Abone ol
BEYİN'19 etkinliği 1-3 Mart'ta Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek

Yeditepeli öğrenciler, BEYİN'19 etklinliğinde, alanında tecrübeli üst yöneticilerle (CEO) bir araya gelecek. 

Yeditepe Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, akademik yılın en ilgi çekici etkinlerinden biri olan "BEYİN'19" etkinliğinin 10'uncusu, bu yıl 1-3 Mart'ta Yeditepe Üniversitesi'nde gerçekleşecek

Sektör-öğrenci ağını oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinliğe, Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerindeki üniversitelerden bine yakın öğrenci katılacak.

"Yarına Bugünden Başla" sloganıyla Yeditepe Üniversitesi Endüstri ve Sistem Topluluğu'nca (YUSES) organize edilen etkinlikte, sektör öğrenci ağının kurulmasının yanı sıra öğrencilerin "Gelecekte başarılı olmak ve hedeflerimize ulaşmak için bugünden neler yapabiliriz" sorusuna da yanıt aranacak.

Üç gün boyunca birbirinden değerli iş adamlarını, şirketleri ve sponsor firmaları ağırlayacak olan etkinlikte, milli basketbolcu Kerem Gönlüm, Airbus Orta Asya ve Doğu Avrupa Kıdemli Satış Direktörü Douglas Anderson, Nestle Professional Türkiye Genel Müdürü Arzu Alibaz, Alibaba.com Türkiye Müdürü Cüneyt Erpolat, TOYOTA Türkiye Pazarlama Yöneticisi Barış Erdim, IBM Türkiye, Afrika ve Ortadoğu Teknik Satış Direktörü Server Tanfer’in de bulunduğu yerli ve yabancı, alanında büyük başarılara imza atmış birçok yönetici iş yaşamındaki tecrübelerini öğrencilerle paylaşacak.

Etkinliğin fuaye alanında kurulacak sponsor firmaların stantlarına özgeçmişleri ile gelen öğrenciler, bir ön elemeden geçtikten sonra staj fırsatı yakalayabilecek. Kişisel gelişim seminerleri, workshoplar ve interaktif oyunların da düzenleneceği etkinlik sonunda katılımcılara sertifika verilecek. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Türkiye’nin farklı illerindeki üniversitelerden öğrencilerin katılacağı etkinlikte talep olması halinde konaklama olanağı sunulacak.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar