20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

“Yandaş medya devlet memurlarını hedef gösteriyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Yandaş medya devlet memurlarını hedef gösteriyor”
Abone ol
Muğla Büyükşehir Belediyesi, iktidar yanlısı bazı basın yayın kuruluşlarında belediyenin organizasyon şeması ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak sert tepki gösterdi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, iktidar yanlısı bazı basın yayın kuruluşlarında belediyenin organizasyon şeması ile ilgili çıkan haberleri yalanlayarak sert tepki gösterdi.

Yapılan açıklamada; Tüm yöneticilerimiz kente hizmet için o görevdeler. Hiçbir yöneticimiz birden fazla görevde bulunduğu için ekstra ücret almıyor” denildi.

Çoğu kez asılsız iddialarla Aydın, İzmir, Çanakkale gibi CHP’li belediyeleri hedef gösterenyandaş medyanın Muğla Büyükşehir Belediyesi ile ilgili iddiaları belediye tarafından yalanlandı.

Konuya ilişkin sert bir açıklama yapan belediye asılsız iddialarla görevli devlet memurlarının zan altında bırakıldığını ve hedef gösterildiğini vurguladı.

“EKSTRA ÜCRET ALMIYORLAR”

Basına yansıyan iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten belediye; “Bazı basın yayın organlarında çıkan haberlerle oluşturulmaya çalışılan algı birden fazla görev alan isimlerin hepsinden ayrı ayrı maaş aldıkları yönündedir. Muğla Büyükşehir Belediyesi organizasyon şeması içerisinde resmi Büyükşehir kadrosunda asaleten görev yapan genel sekreter, daire başkanı, şube müdürleri vekaleten belediye içinde farklı birimde görev aldığında herhangi bir ek ücret almamaktadır” dedi.

“HER YIL MÜFETTİŞ AĞIRLIYORUZ”

On yılı aşkın bir süredir her sene müfettiş gönderilerek belediyenin tüm işlerinin denetlendiği ifade edilen açıklamada; Genel sekreter, genel sekreter vekili, daire başkanı, daire başkanı vekili, şube müdürü, şube müdür vekili gibi farklı birimler ve görevlerde değerli isimlerle vatandaşlarımıza hizmet vermekten dolayı mutluyuz.

Türkiye’de şeffaf, denetlenebilir, hesap verilebilir belediyecilik anlayışı ile Büyükşehir meclis görüntülerini canlı yayınlayan ilk belediyelerden biriyiz. Vatandaşlarımızdan aldığımız güç ve destekle sevgi, hoşgörü ve güler yüzle hizmet üretmeye devam edeceğiz” denildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar