16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.4421
EURO34.4512
ALTIN2487.0

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Bugün Başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Bugün Başlıyor
Abone ol
Türkiye’de sportif balıkçılığın en prestijli etkinliği olan ve her yıl iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, Vodafone Red ana sponsorluğunda Bugün (9 Ekim) başlıyor.
Türkiye’de sportif balıkçılığın en prestijli etkinliği olan ve her yıl iş dünyasının önemli isimlerinin katılımıyla gerçekleşen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, Vodafone Red ana sponsorluğunda Bugün (9 Ekim) başlıyor.

Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek turnuvada, Cem Boyner, Adil Konukoğlu, Bülent Akgerman, Gökhan Çarmıklı, Ömer Faruk Torun, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Ali Vural Ak ve Gamze Cizreli gibi iş dünyasının önde gelen isimleri, profesyonel sporcular ile yarışacak.

8 Ekim 2015 – Abonelerinin mobil iletişim ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayan Vodafone Red’in 5. kez ana sponsorluğunu üstlendiği Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, yarın (9 Ekim) Alaçatı’da start alıyor. Bu yıl dokuzuncu kez düzenlenecek turnuvada, Cem Boyner, Adil Konukoğlu, Bülent Akgerman, Gökhan Çarmıklı, Ömer Faruk Torun, Can Ekşioğlu, Can Kestelli, Ali Vural Ak ve Gamze Cizreli gibi iş dünyasının önde gelen isimleri, profesyonel sporcular ile yarışacak. Turnuva kapsamında 83 tekne rekor için denize açılacak.

9 Ekim Cuma sabahı ( Bugün) Port Alaçatı’dan başlayacak turnuvada balıkçılar, Uluslararası Sportif Balıkçılık Federasyonu tarafından belirlenen özel kurallar çerçevesinde en büyük ve en fazla balığı avlamak için yarışacaklar. İki gün sürecek turnuva sonunda 6 farklı kategoride toplam 50 bin TL değerinde ödül dağıtılacak.

Türkiye’nin ilk dijital deniz balıkçılığı organizasyonu

Vodafone’un teknolojik çözümleri ile Türkiye’nin ilk dijital derin deniz balıkçılığı organizasyonu haline gelen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda bu yıl da tekneler anlık olarak dijital ortamda izlenebilecek. Turnuvaya katılacak teknelere Vodafone makineler arası iletişim (M2M) cihazları takılarak hem turnuva alanının içerisinde olup olmadıklarının kontrolü yapılacak, hem de hız, yön ve koordinatlar gibi veriler takip edilecek. Teknelere entegre edilecek olan Vodafone Cepte Wi-Fi kablosuz modemleri sayesinde yarışmacılar uluslararası sularda bile Vodafone Süpernet ile her an internete bağlanabilecekler. Yarışa özel olarak hazırlanan www.RedAlacatiFishing.com sitesinden organizasyonun tüm detaylarına ulaşılabilecek ve yarışan tekneler harita üzerinden anlık olarak takip edilebilecek. Ayrıca www.RedAlacatiFishing.com websitesi üzerinde yer alan yarışma sayesinde tüm Türkiye turnuvanın sloganını belirleyecek ve jüri oyları sonucunda çeşitli hediyeler kazanma fırsatı elde edecek.

Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 10 Ekim Cumartesi akşamı düzenlenecek ödül töreniyle sona erecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar