24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.5147
EURO34.8064
ALTIN2425.9

Unilever Food Solutions, yeni ürünlerini tanıtacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Unilever Food Solutions, yeni ürünlerini tanıtacak
Abone ol
Unilever Food Solutions, CNR EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Fuarı'nda yeni ürünlerini ilk kez tanıtacak.
Unilever Food Solutions, CNR EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Fuarı'nda yeni ürünlerini ilk kez tanıtacak.
 
İSTANBUL (AA) - Unilever Food Solutions, CNR EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Fuarı'nda yeni ürünlerini ilk kez tanıtacak.

Unilever açıklamasına göre; Türkiye'de ev dışında her iki noktadan birine ulaşan Unilever Food Solutions, profesyonel mutfaklarda şeflere zaman kazandıran ürün ve hizmetlerini, CNR EDT Expo Ev Dışı Tüketim Fuarı'nda tanıtmaya hazırlanıyor.

Unilever Food Solutions, bu kapsamda yenilenen Knorr Köfte Harcı ve Knorr Pane Harcı'nı fuarda gerçekleştireceği demo uygulamalarıyla tanıtacak. Unilever Food Solutions, mutfakların temel malzemelerinden et için şeflere ve pazara yeni bir portföy sunmaya hazırlanırken, bu kapsamda mutfaklara kazandırdığı yeni Knorr Çıtır Kaplama Harcı ve Yeni Knorr Fajita Harcı'nı da ilk kez şeflerin beğenisine sunacak.

Fuarda ayrıca, bu yıl ilk kez düzenlenecek "Zamanın Ustaları" yarışması düzenlenecek. Yarışmada, 10 şef ekibiyle birlikte Unilever Food Solutions'ın zaman kazandıran malzemeleriyle başlangıç, ana yemek ve tatlı hazırlayacak. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un üstleneceği ve "black box" konseptli yarışmada, jüri değerlendirmesinin ardından kazanan şefler ilan edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Unilever Food Solutions Türkiye Kanal Pazarlama Direktörü Emel Akman, şeflerin farklı lezzetler hazırlamak için mutfakta geçirdikleri zamanın değerini çok iyi bildiklerini vurgulayarak, mutfakta en kısa sürede lezzetli yemekler yaratmak için büyük bir yarış yaşandığını belirtti.

Akman, kendilerinin de global bilgi birikimleri ve tecrübeleriyle şeflerin hayatına kolaylık getirdiklerini kaydederek, "Mutfaklara verim, işletmelere ihtiyaçları olan ve misafirlerinin tekrar gelmelerini sağlayacak çözümler sunuyoruz. Bizim için her bir şef aynı zamanda birer zaman ustası. Unilever Food Solutions olarak, mutfaklarda şeflere zaman kazandıran ürünlerimiz ve çözüm paketlerimizi EDT Expo kapsamında ilk kez şeflerin beğenisine sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Bu arada, CNR EDT EXPO Ev Dışı Tüketim Fuarı 27-30 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar