16 Nisan, 2024, Salı
DOLAR32.5016
EURO34.6031
ALTIN2480.2

"Türkiye, AXA Grubu İçin Önemli Bir Büyüme Alanı"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Türkiye, AXA Grubu İçin Önemli Bir Büyüme Alanı"
Abone ol
Dünya çapında 59 ülkede, 161 bin çalışanı ile 103 milyon müşteriye hizmet veren AXA Grubu’nun üyesi olan AXA Sigorta, Türkiye’deki sigorta sektörünün en büyük şirketlerinden biridir.
Dünya çapında 59 ülkede, 161 bin çalışanı ile 103 milyon müşteriye hizmet veren AXA Grubu’nun üyesi olan AXA Sigorta, Türkiye’deki sigorta sektörünün en büyük şirketlerinden biridir.

AXA Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Henri de Castries, Türkiye ziyareti sırasında AXA Grubu’nun Türkiye’ye ve Türk sigortacılık sektörüne olan güven ve bağlılığına vurgu yaparak; “Türkiye, AXA’nin stratejik gelişiminin çok önemli bir parçası ve Türk sigortacılık sektörü, AXA Grubu için kritik öneme sahip bir büyüme alanı... AXA Grubu Türkiye sigortacılık sektörüne karşı güçlü bir taahhüt taşıyor ve bu çerçevede AXA Sigorta’nın hedeflerini gerçekleştirmesi konusunda çok güçlü bir inanca sahip. AXA Sigorta sürdürülebilir, başarılı gelişimi konusunda AXA Grubu’nun güçlü desteğini arkasında bulacaktır. Biz Türkiye piyasasında uzun vadeli bir oyuncu olduğumuz için, Türkiye’de kuralların istikrarlı ve öngörülebilir nitelikte olmasının önemine ve gereğine inanıyoruz. Şüphesiz ki, bu da günün sonunda müşterilere fayda sağlayacaktır’’ dedi.

Henri de Castries ayrıca AXA Sigorta’nın acente ağının kalitesinin altını çizerek, acentelerin AXA Sigorta’nın en önemli güçlerinden biri olduğunu ve bunun da AXA Sigorta’ya rekabet avantajı sağladığını ifade etti. Castries, “Çalışanlarımız ve iş ortaklarımız başarıda önemli rol oynuyor. AXA Sigorta bu alanlarda da Türkiye’de büyük başarılara imza attı ve atmaya devam edecek. Ayrıca, Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan çalışmaya göre AXA Sigorta, 501 ve üzeri çalışana sahip şirketler kategorisinde Türkiye’nin ‘En İyi İşverenleri’ arasında 2013, 2014 ve 2015 yıllarında üç kez üst üste birinci seçildi. 2015 yılında ise ‘Finansın En İyi İşvereni’ ünvanına layık görüldü. Diğer yandan, yapılan çalışmalarda AXA Sigorta acente memnuniyetinde yüzde 96, müşteri memnuniyetinde yüzde 87, çalışan bağlılığında ise yüzde 96 ile ortalamaların çok üstünde skorlarla derecelendirildi. Tüm bunlara finansal başarı kadar kıymet veriyoruz.”

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar