28 Mart, 2024, Perşembe
DOLAR32.3461
EURO35.1203
ALTIN2311.1

Türk prefabrik toplu konutlarına Güney Amerika ilgisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türk prefabrik toplu konutlarına Güney Amerika ilgisi
Abone ol
Karmod Üst Yöneticisi Çankaya: "Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarımız bugün somut toplu konut projelerine dönüştü"
Güney Amerika ülkelerinden, Türkiye'de üretilen prefabrik toplu konutlara ilgide artış yaşanıyor.

Karmod Prefabrik Yapı'dan yapılan açıklamaya göre, Güney Amerika ülkelerinden, Türkiye'de üretilen prefabrik toplu konutlara olan talepte artış yaşandı.

Açıklamada, şirketin özellikle son üç yılda bu ülkelerde katıldığı fuarlar sayesinde evlerinin bilinirliğinin arttığına vurgu yapıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karmod Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Çankaya, ihracatı artırabilmenin en önemli yolunun ürünü yeni pazarlara tanıtmaktan geçtiğini kaydederek, Güney ve Orta Amerika ülkelerinde örnek tekli kurulumlarla başlayan ev satışlarının bugün somut toplu konut projelerine dönüştüğünü bildirdi.

Peru'da sosyal konut üreteceklerini aktaran Çankaya, şu bilgileri verdi:

"İlk aşamada Peru, Kolombiya ve Panama'da katıldığımız fuarlarda konutlarımızın tanıtımıyla başladığımız süreç sonrası örnek 2-3 adetlik ev talepleri aldık. Bunların kurulumunu tamamladıktan sonra daha büyük çaplı somut projeler için talepler almaya başladık. Peru’da 640 adet sosyal konutu kapsayan projenin üretimine başlayacağız. Proje kapsamında 36 ve 60 metrekarelik konutlardan oluşan 32 blok kuracağız.

Arjantin, Kolombiya, Panama ve Şili’de görüşme aşamasında olduğumuz toplu konut projeleri var. Panama’da imza aşamasına geldiğimiz 100 adetlik çelik ev projesi bulunuyor. Bu proje için daha önceden örnek kurulumunu yaptığımız 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı çelik evimiz beğenildi. Evlerimiz teknolojik demonte üretimi, kolay nakliyesi, hızlı kurulumu ve cazip fiyatlarıyla ilgi görüyor."

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar