20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2498.1

TEB KOBİ Akademi Nevşehirli KOBİ'lerle buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEB KOBİ Akademi Nevşehirli KOBİ'lerle buluştu
Abone ol
Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) 9 yıldan bu yana KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği TEB KOBİ Akademi seminerlerinin son durağı Nevşehir oldu.
Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) 9 yıldan bu yana KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği TEB KOBİ Akademi seminerlerinin son durağı Nevşehir oldu.
 
İSTANBUL (AA) -Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) 9 yıldan bu yana KOBİ’lerin gelişimine katkı sağlamak amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği TEB KOBİ Akademi seminerlerinin son durağı Nevşehir oldu.

TEB'den yapılan açıklamaya göre, TEB’in "KOBİ’lerin danışman bankası" anlayışıyla Türkiye’nin dört bir yanında düzenlediği TEB KOBİ Akademi seminerlerinin 82.'si TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz’un ev sahipliğinde, Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ın katılımıyla gerçekleşti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Müdür Vekili Turgut Boz, şunları kaydetti:

"TEB KOBİ Bankacılığı olarak KOBİ’leri yakından takip ediyor ve sektörel ihtiyaçlarını dikkate alan ürünler sunuyoruz. Ülke ekonomisine önemli katma değeri olan KOBİ’lerimize bankamız aracılığıyla her türlü finansman desteğini sağlarken, ihtiyaç duydukları konularda farklı markalarla yaptığımız işbirlikleri sayesinde onlara bir avantajlar dünyası yaratmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda sunduğumuz yenilikçi ürün ve hizmetlerimizle KOBİ’lerimiz için bir banka olmanın ötesinde çalışmalarının stratejik ortağı, danışmanı olmayı başardık.

TEB KOBİ Akademi olarak bugün Nevşehir’e ilk gelişimiz. Fakat önümüzdeki dönemde farklı çalışmalar ve iş birlikleriyle burada da KOBİ’lerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. TEB olarak Nevşehirli KOBİ’lerimizin büyümesi ve güçlenmesi için her türlü desteği vermeye hazırız."

TEB olarak KOBİ Bankacılığı alanında birçok ilki gerçekleştirdiklerini aktaran Boz, "Sadece Türkiye’de değil dünya finans sektöründe farklı bir konum edindik. Dünya Bankası’nın bir kuruluşu olan IFC tarafından, KOBİ Bankacılığı alanında sunduğumuz finansal olmayan ürün ve hizmetlerimizle dünyanın en iyi 3 bankasından biri olarak gösterildik" ifadelerini kullandı.

Verilen bilgilere göre KOBİ’lerin sadece bankası değil, aynı zamanda danışmanı da olma hedefiyle 2005 yılından bu yana "KOBİ nerede, TEB Orada" sloganıyla çalışmalarını sürdüren TEB KOBİ Bankacılığı, KOBİ’lerin bilgi eksikliğini gidermek amacıyla ücretsiz olarak birçok farklı hizmet sunuyor.

TEB, KOBİ Akademi ile il il gezerek KOBİ’leri uzmanlarla buluştururken, telefon aracılığıyla sunduğu TEB KOBİ Destek Hattı ve internet üzerinden yayın yapan TEB KOBİ TV ile ihtiyaç duydukları her an KOBİ’lerin yanında oluyor. TEB, bünyesinde iki yıl boyunca eğitim vererek TEB KOBİ Danışmanı olarak yetiştirdiği 400’ü aşkın müşteri temsilcisiyle ise KOBİ’lere işlerini büyütmenin ve global rekabette güç kazanmanın yollarını anlatıyor.

Öte yandan, yeni iş fırsatları, pazarlama ve satış bilgileri, yurt dışı ve yurt içi pazarlar hakkında bilgiler, sektörlerle ilgili haberler, sanayi ve ticarete yön veren mevzuat değişiklikleri gibi birçok konuda ücretsiz olarak bilgi paylaşımında bulunan TEB, TEB KOBİ Kulüp ile de işletmelerin satın almadaki giderlerini yüzde 50’ye varan oranlarda azaltmalarına katkı sağlıyor.

 

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar