20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Tayvan, Yeşil Led Ürünlerini ilk kez Led&Lighting Fuarı’nda Sergiledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tayvan, Yeşil Led Ürünlerini ilk kez Led&Lighting Fuarı’nda Sergiledi
Abone ol
Tayvanlı led ve aydınlatma malzemeleri üreticileri, en yeni ürünlerini Led&Lighting Aydınlatma Fuarı’nda görücüye çıkardı.
Tayvanlı led ve aydınlatma malzemeleri üreticileri, en yeni ürünlerini Led&Lighting Aydınlatma Fuarı’nda görücüye çıkardı.


Hizmet yelpazesini her geçen gün geliştiren Tayvan, led ve aydınlatma malzemeleri konusunda da iddiasını sunduğu çözümlerle 25-28 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Led&Lighting Aydınlatma Fuarı’nda gösterdi.


Yenilenebilir enerjiyle üretilen “Yeşil Led Ürünleri”, Tayvanlı led üreticileri tarafından ilk defa Led&Lighting Aydınlatma Fuarı’nda sergilendi. Tayvanlı led üreticileri tarafından, Tayvan Ekonomi Bakanlığı kapsamında yürütülen Yeşil Ticaret Projesi dahilinde geliştirilen “Yeşil Led Ürünler” enerji tasarruf ve verimliliğine katkı sağlıyor.


Tayvan Ticaret Merkezi Türkiye Direktörü Patty Yen Led&Led Aydınlatma Fuarı’nda yaptığı açıklamada, “Tayvan’ın led sanayi geliri 2013 yılında, bir önceki yıla göre yüzde 5 artarak, 4.8 milyar Amerikan Doları’na ulaştı. Türkiye, dünyanın en güçlü yükselen piyasalarından biri ve Tayvan bu gelişen pazarda kendine bir yer edinmek için önemli adımlar attı. Led ışıklar konusunda, Tayvan 2013 yılında toplam ithalat değerinin %9’unu oluşturarak Türkiye’nin 4. büyük led ithalat kaynağı oldu.” dedi.


Katılan firmalar


1980’de Tayvan’da kurulan Sing Mas Enterprise Corporation, ekranlarda, dekorasyonlar, aydınlatma, ışık reklam, mimari ve çok daha fazla uygulamada kullanılabilecek çeşitli türde plastik profil, boru, çubuk ve levhanın ekstrüzyonu konusunda uzmanlaşmış profesyonel bir üreticidir.


LED ışık üreticisi olan Deng Fu Fa Lighting Technology Enterprise, tüm ürünlerinde çevreye duyarlılığı esas alıp kalitesinden ödün vermeyen, uzun ömürlü ve güç tasarrufu sağlayan ürünleri müşterilerine sunuyor.


Kuang An Glass Corporation, 1998 tarihinde ISO-9002 sertifikası ve 2004 Mayıs ayında ISO-9001 sertifikasını alarak ürünlerinin garantisini belgelemiştir.


Easlite Industry Corporation, her türlü alan için aydınlatma, ısıtma ve elektrik çözümlerini sunar. Ana ihracat ürünlerinin yanı sıra LED ampuller, LED mumlar, LED MR16, LED bileşenleri ve LED floresanlar da üretiyor.


Uplight Technology Corporation, 10 yıldan fazla süredir Tayvan’ın LED çiplerinin temsilciliğini yürütüyor. Uplight Technology entegre üretim sistemleri ile bütün parça ve bileşenler için mümkün olan en yüksek kalite kontrolünü garanti etmelerine imkan tanır.


Taiwan Basin Industrial Corporation, çeşitli türde plastik levha ve ürün imalatını gerçekleştiriyor. Ayrıca ters metal kaplama işlemi için hem PS hem de PMMA malzemesinden daha yüksek kaliteli paneller üreten Taiwan Basin Industrial Corp, yepyeni bilgisayarlı bir hat eklemek için önemli miktarda yatırım yapmıştır.


Taiwan Lighting Fixture Export Association (Tayvan Aydınlatma Armatürleri İhracat Birliği), 1989 yılında Tayvan, Taipei şehrinde kurulmuş olup TLFEA aydınlatma armature sektöründe bulunan üreticiler ve distribütörlerden oluşan bir kuruluştur. Birliğin amacı uluslararası ticareti desteklemek ve pazardaki müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmeleri için üyeleri arasındaki iletişim ve etkileşimi artıracak işlev ve faaliyetleri yerine getirmektir.


Tayvan Mükemmellik Ödülü’nün sahibi olan United Power Research Technology Corporation (UPRtek), Yüksek mühendislik özellikleriyle, UPRtek yeşil, güç tasarruflu ve akıllı uygulamalara ilişkin ürünlere odaklanıyor. Tasarım konsepti, müşterilere Yeşil, Akıllı ve Kaliteli Yaşam kazandırıyor.

 
Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA) Hakkında
Tayvan Dış Ticaret Geliştirme Kurulu (TAITRA), 1970 yılında Tayvan’ın dış ticaretinin tanıtılması ve dış pazarlardaki rekabet gücünün artırılması amacıyla kurulmuştur. Son 40 yıldır TAITRA Tayvan’ın ekonomisinin gelişmesinde büyük rol oynamıştır. TAITRA maddi olarak devlet ve ticari birlikler tarafından ortak desteklenen bir kuruluştur ve uluslararası iş dünyası için Tayvan’ın iş köprüsü olarak görülmektedir. Detaylı bilgi için http://www.taiwantrade.com.tw/adresini ziyaret edebilirsiniz.


TaiwanExcellence Hakkında
İnovasyon ve katma değer konularında tanınmış bir isim olarak Taiwan Excellence, inodeğer değer taşıyan ürünlere verilen en yüksek ödüldür. Taiwan ExcellenceSelection programı 1993 yılında başlatılmıştır. Taiwan Excellence ödülünü kazanan ürünler Tayvan’ın ürettiği en devrimsel, en kaliteli, en katma değerli ürünleri olmakla birlikte aynı zamanda, Tayvan’ın, inovasyonu en yeni ürünlerin tasarımı ve üretiminde katma değer olarak kullanma konusundaki benzersiz dehasının da harika birer örneğini oluşturmaktadırlar. Daha fazla bilgi için http://www .taiwanexcellence.org/adresini ziyaret edebilirsiniz.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar