19 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5931
EURO34.7073
ALTIN2524.9

Şölen’in Yeni Yatırımında Üretim Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şölen’in Yeni Yatırımında Üretim Başladı
Abone ol
Türkiye’nin önde gelen gıda şirketlerinden Şölen, Kurban Bayramı’na hazır.
Türkiye’nin önde gelen gıda şirketlerinden Şölen, Kurban Bayramı’na hazır.

Gaziantep’te üretime başlayan yeni tesisindeki hatlardan çıkan ürünlerini raflara çıkaran Şölen, hediyelik ve ikramlık kategorisindeki 90 çeşit ürünüyle Türkiye’nin dört bir yanında bayramı karşılıyor.

Şölen CEO’su Elif Çoban, “Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesise bugüne kadar geçen 4 senede toplam 320 milyon TL yatırım yaptık.

Yeni teknolojiler geliştikçe yatırımlarımızla tesisimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Geçtiğimiz aylarda üretime başlayan yeni fabrikamızdan çıkan ürünlerimizle ilk bayramı karşılamanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Çikolata ve çikolatalı ürünler sektöründe yenilikçi ürünleriyle tüketicilerin ilgisini çeken Şölen, Kurban Bayramı’nda yeni tesisinden çıkan ürünlerini Türkiye’nin 81 ilindeki satış noktalarında ulaştırdı.

Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’nde 2012 yılında yatırımına başlanan ve yakın zamanda üretime başlayan tesiste üretilen toplam 681 çeşit üründen 90’ını bayram ürünleri oluşturuyor.

En fazla ikramlık çikolata Şölen’de

MiLanGo, Octavia, Lokkum gibi ikramlık ve hediyelik ürünleriyle pazarda fark yaratan Şölen’in ikramlık çikolata ve şeker kategorisinde 17 markası ve 90 ürünü bulunuyor. Her zevke uygun, geniş bir fiyat aralığında ürünler sunan Şölen, ikramlık çikolata kategorisinde 35 çeşit çikolatasıyla pazarda bu kategoride en fazla ürün çeşidi olan firma olma unvanını taşıyor.

Elif Çoban: “Ürünlerimiz, tüm Türkiye’de şölen tadında bir bayram yaşatacak”

Geçtiğimiz aylarda üretime başlayan yeni fabrikadan çıkan ürünlerle ilk bayramı karşılamanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Şölen CEO’su Elif Çoban, “Gaziantep 4. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni tesisimize yatırıma başladığımız 2012 yılından bu yana 320 milyon TL yatırım yaptık.

Yeni tesisimizin üretim alanı toplam 90 bin metrekare. Bu fabrikamızda gıda güvenliği alanında önemli yatırımlar yaptık. Gururla bahsettiğimiz yeni entegre tesisimiz, Avrupa’nın en son teknolojileriyle donatıldı. Böylece önemli bir kapasite artışı da sağlanmış oldu.

Yeni teknolojiler geliştikçe yatırımlarımızla tesisimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Kurban Bayramı’nda yeni tesisimizin hatlarından çıkan ürünler tüketicilerimizin evlerine girdi. Türkiye’nin her noktasında ürünlerimiz şölen tadında bir bayram yaşatacak” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar