26 Nisan, 2024, Cuma
DOLAR32.5196
EURO35.003
ALTIN2440.0

Real Marketlerden Alışveriş Yapana Aygaz'dan Hediye Otogaz Fırsatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Real Marketlerden Alışveriş Yapana Aygaz'dan Hediye Otogaz Fırsatı
Abone ol
25 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, Real marketlerden 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciler, 10 TL otogaz fırsatı elde edecek.
Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle Türkiye’de en çok tercih edilen otogaz markası olan Aygaz, tüketicilerine avantajlar sunmaya devam ediyor.


25 Eylül -  8 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, Real marketlerden 50 TL ve üzeri alışveriş yapan tüketiciler, 10 TL otogaz fırsatı elde edecek.

 
İstanbul, 25 Eylül 2014  – Kaliteli hizmet anlayışı ve güvenilirliğiyle Türkiye’de en çok tercih edilen otogaz markası olan Aygaz, düzenlediği kampanyalarla kullanıcılarına avantajlar sunuyor. Aygaz, 25 Eylül – 8 Ekim 2014 tarihleri arasında Real market mağazalarından yapılacak 50 TL ve üzeri market alışverişi yapan her müşterisine, Aygaz ve Mogaz istasyonlarından 50 TL’lik otogaz alışverişlerinde geçerli olacak 10 TL otogaz hediye ediyor.


Real market mağazalarından 50TL üzeri alışveriş yapan tüketiciler, alışveriş fişinde bulunan şifreyi 3161’e SMS olarak göndererek elde edecekleri kampanya şifresini kiosklarda veya otogazkampanya.com sitesi aracılığıyla kullanarak kampanyadan yararlanabilecek.


Tüketiciler, kampanyadan en fazla iki kez yararlanabilirken, kazanılan 10 TL’lik avantaj kuponunu 31 Ekim 2014 tarihine kadar kullanabilecek.


Her 100 binek araçtan 42’si otogazlı
Sağladığı yüksek performansın yanında çevreci özellikleriyle de dikkat çeken otogaz, bugün Türkiye’de binek araçlarda en çok tercih edilen yakıt olma konumunda... Türkiye’de her yıl 300.000 dolayında otogazlı araç dönüşüm yaptırılarak ya da sıfır kilometre olarak yollara çıkarken, otogaza olan talep de artıyor. MogazOtogaz da, AygazOtogaz'la beraber Türkiye çapındaki 1500'ün üzerinde istasyonuyla Türkiye'nin en yaygın otogaz dağıtım ağına sahip. En yakın istasyonları öğrenmek için mogaznerede.com internet adresi kullanılabilir.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar