20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Paşabahçe Mağazalarıİzmir'de İki Yeni Mağaza Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Paşabahçe Mağazalarıİzmir'de İki Yeni Mağaza Açtı
Abone ol
Müşterilerine ürünleri ve mağaza konseptiyle en iyiyi en güzel şekilde sunmak için çalışan Paşabahçe Mağazaları, mağazalaşma atağını da sürdürüyor.
Müşterilerine ürünleri ve mağaza konseptiyle en iyiyi en güzel şekilde sunmak için çalışan Paşabahçe Mağazaları, mağazalaşma atağını da sürdürüyor.

Son olarak İzmir’de Karşıyaka ve Bornova semtlerinde iki yeni mağaza açan Paşabahçe Mağazaları, İzmirlilere bundan sonra dört mağazasıyla hizmet verecek.

Türkiye’nin en sevilen markalarından Paşabahçe Mağazaları, daha çok noktada müşterileriyle buluşmak için mağaza sayısını her geçen gün arttırarak toplam 51 mağazaya, İzmir’de ise 4 mağazaya ulaştı.

Paşabahçe Mağazaları, Mavibahçe AVM’de 550 metrekare, Point Bornova AVM’de ise 500 metrekare alana sahip yeni mağazaları ile İzmirlilere hizmet verecek. Açılan yeni mağazalarda “Yaşam” ve “Butik” konsepti altında 4 binin üzerinde ürün yer alıyor. Birbirinden şık bardaklardan dekoratif ürünlere, tabaklardan karaflara kadar eve dair birçok seçeneğin geniş bir yelpazede müşterilerin beğenisine sunulduğu yeni mağazalarda, sınırlı sayıda üretilen Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları ile ünlü sanatçıların fikir ve çizgilerini taşıyan İmza’ ve ‘Yansımalar koleksiyonuna ait parçalar da bulunuyor.

“Mağaza hedefimize ulaştık”

Müşterilerinin yoğun taleplerini değerlendirerek, mağazalaşma atağını sürdürdüklerini ifade eden Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, "İzmir’de açtığımız iki yeni mağazamız ile yılsonu hedefimiz olan 51 mağazaya ulaşmış olduk. Milano’da bu yıl açtığımız mağazamız ile yurtdışına da açıldık. Bundan sonra da merkezine müşterilerimizin taleplerini koyduğumuz yatırım kararlarımız doğrultusunda hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki büyümemizi sürdüreceğiz. Yaptığımız her yeni yatırımla Paşabahçe Mağazaları’nın seçkin ürünlerini daha çok noktada müşterilerimizle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

Paşabahçe Mavibahçe AVM Mağazası ile Paşabahçe Point Bornova AVM Mağazası, haftanın her günü 10:00 - 22:00 saatleri arasında hizmet verecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar