29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.397
EURO35.0643
ALTIN2326.7

New York'lu Yönetmenler Gülüş Estetiği İçin İstanbul'u Tercih Ediyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
New York'lu Yönetmenler Gülüş Estetiği İçin İstanbul'u Tercih Ediyor!
Abone ol
Sağlık turizmi için ülkemize gelen hasta sayısı her geçen yıl daha da artıyor.
Sağlık turizmi için ülkemize gelen hasta sayısı her geçen yıl daha da artıyor.

Türkiye’nin son yıllarda yaptığı uluslararası anlaşmalar ve tanıtımlarla bu sayı hızla yukarı doğru çıkıyor. Özellikle göz, estetik, diş sağlığı alanlarında talep patlaması yaşanıyor.

Ülkemize Avrupa'nın birçok ülkesinden, Orta doğu ülkeleri, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya’dan pek çok kişi sağlık problemlerine çözümü bizim topraklarımızda aramak için geliyorlar. Sağlık alanında yapılan dev yatırımlar ve teknolojiyi en iyi şekilde kullanan hastane ve klinikler, uzman ve deneyimli hekim kadroları her geçen gün talebin çoğalmasına olanak sağlıyor.

Son zamanlarda ise özellikle dünyaca ünlü Broadway Müzikali sanatçıları, dansçıları ve yönetmenler dişlerini yaptırmak için İstanbul'a gelmeye başladılar. Uzun yıllardır yurt dışından gelen bürokrat, sporcu, iş adamı hastalarına hizmet veren ve şimdi de müzikal sanatçılarının dişlerini yeniden yapan Dentaltermin’den Diş hekimi Pertev Kökdemir, hastalarının kendilerine nasıl ulaştıklarını şöyle anlatıyor; “Eurovision’da da dans eden İngiltereli dansçı Eddie Hal, Tarzan müzikalinin Almanya’daki koreografı olan Andrew Water, Tarzan müzikalinde başrol oynayan ve İsviçre’de Flash Dance müzikalinde başrol oynayan Nadja Schewiler ile son olarak Amerika’lı Walt Disney yönetmenlerinden Angela Philip gülüş tasarımı yaptırmak için New York’tan İstanbul'a geldi. Uzun yıllardır Almanya ve İsviçre’de aktif olarak kliniklerimizde bulunmakta, tanıtımlar yapmakta ve seminerler vermekteyiz. Ülkemizin son 10 yıl içerisinde yaptığı turizm alanındaki tanıtımlarla her geçen yıl daha da fazla talep almaktayız".

“Ülkemiz adına çok çok mutluyuz. ABD’den hastaların Türkiye’ye gelmesi bizim için gurur verici bir gelişme” diyen Diş hekimi Pertev Kökdemir, hastalarının kendilerine güvenerek neden o kadar uzak yoldan geldiklerini ise şu sözlerle anlatıyor; “Bizim işimiz aslında kulaktan kulağa yayılıyor, eğer işinizi düzgün ve kaliteli bir şekilde yaparsanız her meslekte olduğu gibi bu meslekte de çok hızlı bir şekilde hem başarılı hem de güvenilir olabiliyorsunuz. Hastaların size istedikleri zaman ulaşabilmeleri çok önemli. Dentaltermin olarak ayrıca çok sık bir şekilde Avrupa ziyaretleri yapıp hastalarla tedavi öncesi birebir görüşmelerle kendilerine tedaviye gelmeden önce geniş bilgiler verebiliyoruz”.

EN ÇOK KİMLER GELİYOR?

"Ülkemize en çok Almanya, İsviçre, Avusturya, Amerika Birleşik Devletleri, Avustralya ve Orta doğu ülkelerinden hastalar geliyor".

YABANCILAR NE TÜR TEDAVİLER İÇİN TÜRKİYE’YE GELİYORLAR?

"Hastalar daha çok implant ve estetik tedaviler için başvuruyorlar. İmplant tedavisi diş eksiklerinde uyguladığımız titanyum esaslı suni diş köküdür. Estetik tedavilerde ise sıklıkla veneer, zirkonyum ve bonding uygulamaları ile birlikte diş beyazlatma, diş dolgusu, dişeti estetiği gibi birçok tedaviyi uygulamaktayız".

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar