20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5095
EURO34.7826
ALTIN2499.5

Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta İşbirliği İle El Bebek Tüp Bebek Sigortası

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta İşbirliği İle El Bebek Tüp Bebek Sigortası
Abone ol
Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmayı düşleyen evli çiftelere özel, yeni bir sağlık sigortası geliştirdi.
Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta tüp bebek tedavisi ile çocuk sahibi olmayı düşleyen evli çiftelere özel, yeni bir sağlık sigortası geliştirdi.

“El Bebek Tüp Bebek Sigortası” isimli sigorta sayesinde bebek sahibi olamayan evli çiftlere çok denemeli tüp bebek tedavisinde yüzde 50 geri ödeme garantisi veriliyor. Ayrıca çifte, gebelik süresince ve doğum sonrasında bebek ve ailesi için ömür boyu sürecek avantajlar sunuluyor.

Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta işbirliğiyle hayata geçirilen “El Bebek Tüp Bebek Sigortası” sektörde bir tek olma özelliğini taşıyor. Ürün tüp bebek yaptırmak isteyen ailelere “Tek Denemeli” ve “Çok Denemeli” olmak üzere 2 farklı plan alternatifi sunuyor. Her iki planda sigortalı yatarak tedavi teminatı almış oluyor. “Çok Denemeli” planda yüzde 50 geri ödeme garantisi var.

Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti “Liv Hospital ve Demir Hayat Sigorta olarak, sektördeki tecrübe ve deneyimlerimizin arkasında duruyoruz. Yıllardır çocuk özlemi çeken çiftlerin mucizeyi kucaklamalarına sebep olabilecek bir proje hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Günümüzde çiftlerin en büyük sorunlarından birinin çocuk sahibi olamamak olduğunu söyleyen Meri İstiroti “Yüzde 10-15 oranında görülen kısırlık oranı kadınların ileri yaş gebeliğini tercih etmesiyle daha da artış gösteriyor. Yumurtlama bozukluğu, ileri yaş, yumurta sayısı ve kalitesi gibi sebeplerle günümüzde infertilite (kısırlık) görülme sıklığı giderek daha da artıyor. Biz de Liv Hospital olarak toplumda çocuk sahibi olmak isteyenlerin tedaviye erişim imkânını artırmak için Demir Hayat Sigorta ile birlikte yola çıktık” şeklinde konuştu.

Öte yandan bu proje ile sağlık sigortacılığı sektöründe dikkat çekecek bir sigorta ürünü yarattıklarının altını çizen Demir Hayat Sigorta Genel Müdürü Ali Ersoy, “Demir Hayat Sigorta olarak kurulduğumuz günden bu yana sigortalılarımıza sunduğumuz hizmetin kalitesini yükseltmeyi hedefledik. Bu düşünce yapısı ile sigortalılarımızın değişen ihtiyaçlarını ve Türkiye’nin gelişen sağlık sistemini göz önünde bulundurarak farklı ürünler geliştirmeyi amaçladık. İşte tüp bebek fikri de bu yaklaşımla geliştirdiğimiz bir sigorta. Tüp bebek tedavisi, çocuk sahibi olmayı arzu eden fakat olamayan çiftler için çok önemli bir şans. Biz böyle hassas bir konuya titizlikle yaklaşarak çiftlere güven sağlayacak, onların beklentilerine tam olarak karşılık verecek, sadece bu konuya özel bir sigorta ürünü yaratmak istedik.

Tüp bebek sigortamız sunduğu plan çeşitliliği, isteğe bağlı alınabilen hamilelik takip paketi ve doğum sonrası sunulan özel ayrıcalıkları ile bu anlamda tek olma özelliğini taşıyor. Bu noktada Liv Hospital ile ortaya çıkardığımız projeden memnunuz.” diye belirtti.


Yüzde 50 geri ödeme garantisi ve hamilelik takibi

Çok Denemeli Planın ve garanti sisteminin geçerli olması için öncelikle aileye hastane tarafından ücretsiz bir ön değerlendirme yapılıyor. Anne adayının 38 yaşını geçmemiş olması da temel şart. Poliçe süresi 1 yıl olduğundan, bu bir yıl içinde 3 adet tüp bebek denemesinin tamamlanmış olması ve sigortalının tedaviyi kendi isteğiile sonlandırmamış olması gerekiyor. Tüm bu koşullar yerine getirildiği halde poliçe bitiminde eğer hala gebelik olmamışsa, poliçe bitiş tarihini takip eden 2’nci ay sonunda sigortalının ödediği primin yüzde 50’si geri ödeniyor.


Kutu… Kutu…

Hem “Tek Denemeli” hem de “Çok Denemeli” planda isteğe bağlı olarak ek prim ile“Hamilelik Takip Paketi” de alınabiliyor. Hamilelik takip paketi özellikle anne ve bebek için çok önemli. Çünkü bu ek teminat sayesinde tedavinin başarılı olması halinde gebelik süresince anne ve bebek için yapılması gerekli olan tüm ölçüm, muayene ve tetkikleri poliçe kapsamı içine almış oluyorsunuz. Özetle bu ürün tüp bebek tedavisinin yanı sıra gebelik süresince ve doğum sonrasında bebek ve aileye avantajlar sunan bir güvence konumunda.

Liv Bebeklerine avantajlar


El Bebek Tüp Bebek Sigorta’sı kapsamında doğacak bebekler “Liv Bebek” olarak isimlendiriliyor. Liv Bebekler ve aileleri bu sayede bazı özel hizmet ve indirimlerden yararlanabiliyor. Örneğin Demir Hayat Sigorta tarafından Liv bebeklere, ilk taksiti Liv Hospital tarafından ödenecek olan “Bebeğimin Geleceği Güvende” birikimli hayat sigortası yapılıyor. Bebeğin sağlığı ve doğru beslenmesi için anneye hastane tarafından danışmanlık hizmeti, indirimli diyetisyen hizmeti veriliyor. Yine bebeğin ilk kontrol muayenesi ücretsiz olarak yapılıyor ve bebek doğum sonrası evde hemşire tarafından ziyaret edilerek kontrol ediliyor. Liv Bebek için sünnet dâhil ömür boyu tüm sağlık hizmetlerinde Liv Hospital tarafından indirim imkânı sağlanıyor. Ayrıca anne ve babaya bir defa ücretsiz diş muayenesi, kemik yoğunluğu ölçümü yapılarak, checkup için de indirim yapılıyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar