29 Mart, 2024, Cuma
DOLAR32.3762
EURO35.0141
ALTIN2325.4

Kristal Elma'da Kadir Has Üniversitesine Ödül Yağdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kristal Elma'da Kadir Has Üniversitesine Ödül Yağdı
Abone ol
Türkiye’nin en prestijli reklamcılık ödülleri olan Kristal Elma’da Kadir Has Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına ödül yağdı.
Türkiye’nin en prestijli reklamcılık ödülleri olan Kristal Elma’da Kadir Has Üniversitesi öğrenci ve mezunlarına ödül yağdı.

2015 Kristal Elma Yarışması'nda Kadir Has Üniversitesi öğrencisi olan stajyerler ile Kadir Has mezunları, toplam 17 dalda ödüle layık görüldü.

Reklam, medya, pazarlama ve iletişim dünyasının tüm paydaşlarını buluşturan, sektörün en prestijli ödüllerinden biri olan Kristal Elma’da bu yıl Kadir Has Üniversitesi öğrencileri, akademisyen ve mezunlarına ödül yağdı.

Bu yıl 27’ncisi düzenlenen 2015 Kristal Elma Ödülleri’nde Kadir Has Üniversitesi öğrencisi stajyerler, Kadir Has mezunları ve Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlisi Arda Erdik, toplam 37 ödülle geceye damgasını vurdu.

İŞTE ÖDÜL SAHİBİ KADİR HASLILAR

Gecede ödüle layık görülen Kadir Has Üniversitesi öğrenci ve mezunları:

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi ve Tribal Worldwide Reklam Ajansı stajyeri Çağrı Erdemir, Vodafone Türkiye’nin spor sponsorluğu ile “Kampanyalar/Açıkhava” dalında ve yine Vodafone Türkiye’nin Beşiktaş esnafına forma giydirme çalışmasıyla “Sosyal Medya/Konvansiyonel Mecrada Başlayıp Sosyal Medyada Büyüyen Fikir” dalında Gümüş Elma Ödülü’ne;

Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi ve Tribal Worldwide Reklam Ajansı stajyeri Erkan Batuk, Vodafone Arena “Stat Abi” işi ile dijital dalda “Sosyal Medya/En Yaratıcı Gerçek Zamanlı Aksiyon”, medya dalında “Medya Kullanımı/En İyi Sponsorluk Uygulaması”, Medya Kullanımı/En İyi Sosyal Medya Uygulaması olmak üzere üç Bronz Elma’ya;

Kadir Has Üniversitesi mezunlarından, Rabarba İstanbul çalışanı Ebru Karaman, Anadolu Sigorta/Whatsapp Sitcom’la“Medya Kullanımı/En İyi Sosyal Medya Uygulaması” dalında, Havas WordlwideIST’ten Alper Karan Durex’in havalimanı ve tren çalışmalarıyla “Basın/Sağlık” ve “Basın/Diğer” kategorilerinde iki Kristal Elma’ya ve Benckiser/VanishThank çalışmasıyla “Kişisel ve Ev Temizliği/Temizlik” kategorisinde Bronz Elma’ya;

Plasenta Conversation Agency çalışanı Hacer Betül Yıldırım, Hopi’nin “Hopi Dansı Dediğin” uygulamasıyla “Sosyal Medya/Ortak Yaratım ve Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik” dalında Gümüş Elma ve Aptamil için geliştirilen “Adım Adım Uyku” aplikasyonu ile Mobil Uygulama dalında Bronz Elma’ya;

JWT ManAjans’tan Doğukan Doğan Ülker’in “Efsane Olursun” kampanyasıyla “Kampanya/Diğer”, “Sosyal Medya/Ortak Yaratım ve Kullanıcı Tarafından Oluşturulan İçerik” ve “Medya Kullanımı/En İyi Sponsorluk Uygulaması” dallarında üç Gümüş Elma’ya; “Kampanya/Viral Etki” ve “Medya Kullanımı/En İyi Sosyal Medya Uygulaması” dallarında ise iki Bronz Elma’ya layık görüldü.

ARDA ERDİK’E BÜYÜK ÖDÜL!

Kadir Has Üniversitesi öğretim görevlilerinden Arda Erdik ise, kreatif direktörlüğünü yürüttüğü Tribal Worldwide firmasıyla 4 kristal, 9 gümüş ve 6 bronz elmanın yanı sıra Audi’nin “Hava Yastığı/Cehennem” çalışmasıyla Kristal Elma/Basın Büyük Ödülü’nü kazandı.

“GELENEĞİ BOZMADIK”

Konuyla ilgili konuşan Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevda Alankuş, “Kadir Has Üniversitesi geleneği bozmayarak Kristal Elma Ödülleri’ne yine damgasını vurdu. Öğrenci, mezun ve öğretim görevlilerimizin 17 dalda 37 ayrı ödül alması bizim için son derece mutluluk verici. Ödül alan arkadaşlarımızı en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar