24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.526
EURO34.8093
ALTIN2440.7

Kızılay’dan içinde mineralli su olan limonata

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızılay’dan içinde mineralli su olan limonata
Abone ol
Maden suyunu ticari bir kaygıyla değil “iyilik” için üreten Kızılay, sağlığı ve serinliği bir şişe de buluşturarak, içinde mineralli su olan limonata yaptı.
Maden suyunu ticari bir kaygıyla değil “iyilik” için üreten Kızılay, sağlığı ve serinliği bir şişe de buluşturarak, içinde mineralli su olan limonata yaptı.

Türk Kızılayı, mineralli su ile limonatanın lezzetini birleştirdi. Türkiye’de bir ilk olan bu uygulama ile Kızılay, içinde mineralli su olan limonata üretti. Sağlığı ve serinliği tek bir çatı altında toplayan Kızılay Limonata, yaz aylarının da vazgeçilmezi oldu. Özellikle sıcak yaz aylarında sağlığını düşünen yardımseverler tarafından çok tüketilen Kızılay Limonata, limonata lezzetinden vazgeçemeyenler için de yeni bir alternatif oldu. Sıcak yaz günlerinden soğuk bir limonata ile ferahlamak isteyen herkes Kızılay Limonata tüketerek, hem kendine hem de başkalarına iyilik yapabilir.

Mineralli Limonata ile sağlıklı serinlik

Diyetisyen Esra Candemir, özellikle yaz aylarında ter ile atılan su ve minerallerin kaybını telafi etmek için maden suyu ve mineralli suların sağlıklı bir seçim olacağını söyledi.

Candemir, “Sade olarak tüketemeyenler için kilo sıkıntısı veya diyabet rahatsızlığı yok ise doğal mineralli sudan üretilmiş, gazsız limonlu içecek Kızılay limonatakatkı maddeli, boyalı içecekler yerine tercih edilebilecek sağlıklı bir içecek alternatifidir” dedi.

Minerallerin insan hayatının sağlıklı bir şekilde devam etmesi için çok önemli fonksiyonları olduğunu belirten Candemir, “Hücrelerin sağlıklı olabilmesi ve fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için minerallere ihtiyacı vardır.

Vücuttaki enzimsel işlemlerde görev aldıkları gibi, çeşitli şekilde düzenlemelere de yardımcı olabilir. Kan oluşumu, sağlıklı sinir fonksiyonları ve diğer birçok faaliyet için vücut; mineralleri kullanır” diye konuştu.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar