17 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.518
EURO34.6225
ALTIN2491.5

İtibarını En Çok Artıran kozmetik markası L’Oréal

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İtibarını En Çok Artıran kozmetik markası L’Oréal
Abone ol
L’Oréal Türkiye, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile ikinci kez gerçekleştirilen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde itibarını en çok artıran kozmetik markası oldu.
L’Oréal Türkiye, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile ikinci kez gerçekleştirilen ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde itibarını en çok artıran kozmetik markası oldu.

Bütünleşik pazarlama konusunda pazarlama ve iletişim dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen The One Awards, kamuoyunun gerçek anlamda algısını ortaya koyuyor.

Marketing Türkiye tarafından düzenlenen, pazar ve tüketici tutumu araştırmaları konusundaki yetkinliğiyle öne çıkan Akademetre tarafından saha araştırması yapılan, ‘The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’ sahiplerini buldu. 35 farklı kategoride yapılan değerlendirme, toplam 12 ilde, 536 kişi ile yüz yüze yapılan görüşmelerden sonra belirlendi.

Yüzyılı aşkın bir süredir güzellik alanında fark yaratan çalışmalara imza atan L’Oréal’in ödülünü Kurumsal İletişim Direktörü Filiz Özdağlar Ecet aldı. Ecet, bu ödülün L’Oréal için çok kıymetli olduğunu belirterek, “Şirket olarak yüzyılı aşkın süredir güzellik alanında fark yaratan çalışmalar yürütüyoruz. Kurum olarak başarılı olmanın, sorumlu bir kurumsal vatandaş olma bilinci ile yakından ilgili olduğuna inanıyoruz. Çalışmalarımızın halkımıza dokunması bizleri son derecede heyecanlandırıyor, projelerimizi daha da geliştirerek çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz ” dedi.

L’Oréal Türkiye

Dünyanın 1 numaralı güzellik şirketi L’Oréal Grubu bünyesinde 1980'li yıllardan bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren L’Oréal Türkiye, kadın ve erkeklerin tüm güzellik ihtiyaçlarını karşılayan ürünler sunuyor. L’Oréal’in küresel büyüme için belirlediği ‘bir milyar yeni müşteri’ hedefine en çok katkıyı sağlayan ülkeler arasında yer alan ve kendi bölgesi olan Doğu Avrupa’da stratejik bir konuma sahip L’Oréal Türkiye, faaliyet alanlarında pazarın genel büyümesinin üzerinde bir performans gösteriyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 'Herkes için güzellik' misyonunu sahiplenen L'Oréal Türkiye, globaldeki asırlık bilgi ve deneyimini “Tüketici Ürünleri”, “Lüks Ürünler”, “Profesyonel Ürünler” ve “Aktif Kozmetik” bölümleri ile tek bir çatı altında sunuyor. Türkiye'de bulunan 22 markası ve 1 fabrikasıyla yerel markalara da yatırım yaparak sektöre ve ekonomiye daha fazla değer katıyor. L'Oréal Türkiye tutku, yenilikçilik, girişimcilik, açık fikirlilik, mükemmeliyet arayışı ve sorumluluk bilincinden oluşan değerleri ve güçlü etik prensipler üzerine kurulu yapısıyla Türkiye’de de herkes için güzellik’ demeye devam ediyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar