20 Nisan, 2024, Cumartesi
DOLAR32.5038
EURO34.7826
ALTIN2499.5

İklimSA’dan içinizi ısıtacak indirimler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İklimSA’dan içinizi ısıtacak indirimler
Abone ol
30 yıllık sektör tecrübesine sahip İklimSA, kış ayları yaklaşırken tüketicileri uygun fırsatlar ve yenilikçi teknolojiler ile buluşturuyor.
30 yıllık sektör tecrübesine sahip İklimSA, kış ayları yaklaşırken tüketicileri uygun fırsatlar ve yenilikçi teknolojiler ile buluşturuyor.

2-30 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelindeki tüm İklimSA merkezlerinde geçerli olacak kampanya ile tüketiciler kaliteli ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olma şansını yakalıyor.

Geçmişten gelen tecrübesi ve Sabancı güvencesi ile ürün kalitesine her zaman öncelik veren İklimSA, yüzde 40’a varan indirimlerle kış mevsimin başladığı bugünlerde tüketicilere uygun avantajlar sağlıyor. 2-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında, A++ yüksek enerji verimliliğine ve Japon teknolojisine sahip Mitsubishi Heavy Industries marka klima alanlar, yüzde 40’a varan indirimlerin yanı sıra peşin fiyatına 9 taksit ve 65 TL’den başlayan taksit imkânından faydalanabiliyor.

Enerji verimliliği ve konfor bir arada

Mitsubishi Heavy Industries markasının üstün teknolojik özelliklere, estetik tasarıma ve yüksek enerji verimliliğine sahip duvar, yarı ticari ve çoklu sistem klimaları, ısıtma modunda cihazdan gelen sıcak havayı direkt olarak yere yönlendirerek ortamda ideal konforu sağlıyor.

Evde değilseniz bile eviniz istediğiniz sıcaklıkta

Mitsubishi Heavy Industries klimalar, soğuk iklim ortamında, evde olmadığınızda bile konforlu bir ortam sağlamak adına mekanın iç ortam sıcaklığını 10°C’de tutuyor ve sahip olduğu üçlü kumanda kontrol sistemi ile daha konforlu ve daha etkili ısınma sağlıyor. Cihaz, herhangi bir zaman ayarlama modu seçildiğinde “On Timer” (Tam Zamanında) fonksiyonu ile hedeflenen sıcaklığa tam zamanında ulaşıyor.

Sağladığı yüksek enerji tasarrufunun yanında, şık tasarımıyla da dikkat çeken Mitsubishi Heavy Industries klimalar, sıcak ve konforlu bir kış geçirmek isteyenler için İklimSA merkezlerinde tüketicileri bekliyor.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar