24 Nisan, 2024, Çarşamba
DOLAR32.518
EURO34.7869
ALTIN2421.2

Gülcan Pamir: İş dünyasının kuralları değişti, verimli, yenilikçi ve çevik olmak gerek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gülcan Pamir: İş dünyasının kuralları değişti, verimli, yenilikçi ve çevik olmak gerek
Abone ol
Türkiye’de 24 yılı aşkın bir süredir yönetim danışmanlığı hizmeti veren Hay Group Türkiye, PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi’nin oturum sponsoru oldu.
Türkiye’de 24 yılı aşkın bir süredir yönetim danışmanlığı hizmeti veren Hay Group Türkiye, PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi’nin oturum sponsoru oldu.

Hay Group Türkiye Direktör Danışman Gülcan Pamir zirvenin açılış gününde “Değişen İş Dünyası ve Bağlılığın Yeni Kuralları” başlığını taşıyan bir sunum yaparak çalışanların davranışlarında ve beklentilerinde nasıl değişiklikler yaşandığını aktardı.

PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından düzenlenen 12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi 16-17 Ekim 2015 tarihleri arasında TMMOB İzmir Mimarlar Odası Mimarlık Merkezi’nde ‘Mutluluk’ ana temasıyla yapılıyor. Şirketlerin her kademesinden 400’ün üzerinde üst düzey yöneticinin katıldığı, bugün sona erecek zirvede, 4 çalıştay ve 12 oturum yapılıyor.

İş dünyasının değişen kuralları

12’nci İnsan Yönetimi Zirvesi’ne oturum sponsoru olarak destek veren Hay Group Türkiye Direktör Danışman Gülcan Pamir zirve katılımcılarına “Değişen İş Dünyası ve Bağlılığın Yeni Kuralları” başlıklı bir sunum yaptı. Pamir sunumunda günümüzde çalışanların iş yerindeki davranışlarında ve kurumdan beklentilerinde ne yönde değişiklikler yaşandığını anlattı.

Şirketler yenilikçi ve çevik olmalı


Gülcan Pamir ayrıca şirketlerin günümüzde çok değişken zorluklarla karşılaştıklarını söyleyerek, bu zorlukları nasıl aşmaları gerektiğine dair ipuçlarını verdi. Şirketlerin giderek daha karmaşık ve hızla değişen iş ortamında çok sayıda ve çeşitli yönetim zorlukları ile karşılaştıklarına dikkat çeken Pamir, “Organizasyonlar bu zorlukları aşmak için şeffaf olmalı, çevik hareket etmeli, yenilikçiliği öğrenmeli, verimli çalışmalı ve işbirliği yapma kabiliyetlerini geliştirmeleri gerekiyor” şeklinde önerilerde bulundu.

Mutsuz aday, müşteri kadar güçlü

Gülcan Pamir sunumunda “İki Adayın Öyküsü” adını verdiği ve karşılaştırmalı olarak iki adayın işe alım sırasında yaşadıklarından yola çıkan bir insan kaynakları hikayesi anlattı. Günümüz dünyasında mutsuz olan pozisyon adaylarının mutsuz müşteri kadar güçlü bir konuma sahip oluğuna dikkat çekerek, “Adaylara iyi bir işe uygunluk değerlendirme süreci deneyimi sunduğunuzda, sahip olduğu iletişim kanallarını şirketinizle ilgili pozitif mesajları yaymak için kullandığını göreceksiniz. Bu mesajlar çalışan ve tüketici markanızı geliştirmenize, adaylar iş aramadıklarında bile şirketinize daha iyi adayların ilgi duymasına sebep olamaktadır.” diye konuştu.


Hay Group hakkında:
Hay Group insan stratejisi ve organizasyonel performans konularında 70 yıldan fazla deneyime sahip bir global lider şirkettir. Dünyanın en kapsamlı birkaç yönetim veri tabanının da içinde bulunduğu sağlam bir fikri mülkiyet portföyü ile Hay Group, çalışanlarının tüm güç ve potansiyellerini ortaya çıkararak organizasyonların en büyük amaçlarına ve stratejik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Şirketin 50 ülkedeki 88 ofisinde dünya genelinde yaklaşık 3 bin 100 çalışanı bulunmakta ve 114 ülkede yönetim verisini elinde bulundurmaktadır.

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar