25 Nisan, 2024, Perşembe
DOLAR32.5027
EURO34.983
ALTIN2436.4

GÜBRETAŞ Eğitim Bursu kazanan öğrenciler açıklandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜBRETAŞ Eğitim Bursu kazanan öğrenciler açıklandı
Abone ol
Türk tarımının geleceği için eğitim alanında çalışmalarını sürdüren GÜBRETAŞ, başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor.
Türk tarımının geleceği için eğitim alanında çalışmalarını sürdüren GÜBRETAŞ, başarılı ziraat fakültesi öğrencilerine 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor.

2014-2015 döneminden itibaren GÜBRETAŞ Eğitim Bursu almaya hak kazanan yeni öğrencilerin isimleri açıklandı.

Türkiye’nin en hızlı büyüyen şirketleri arasında yer alan ve tarım sektöründe sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken GÜBRETAŞ, ziraat fakültelerinde eğitim görüp ekonomik desteğe ihtiyacı olan belli sayıda çiftçi çocuğuna 1. sınıftan başlayarak 4 yıl boyunca karşılıksız eğitim bursu veriyor. GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nu kazananlara bu yıl 9 ay boyunca aylık 250 TL ödenecek...

15 Ekim’de sona eren başvurularla ilgili GÜBRETAŞ Burs Komisyonu tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda, Türkiye genelindeki 31 ziraat fakültesinin 1. sınıflarına bu yıl kayıt yaptıran 31 yeni bursiyerin isimleri tespit edildi. Açıklanan bu öğrencilerle birlikte, 2007 yılından bu yana toplam 200’den fazla ziraat fakültesi öğrencisi GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’ndan yararlandı.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, tarım sektöründeki nitelikli insan gücünü desteklemek amacıyla 2007’de başlatılan GÜBRETAŞ Eğitim Bursu uygulamasının bu yıl da sürdürüldüğünü söyledi. Osman Balta, “Giderek stratejik önemi artan tarım alanında dünyayla rekabet için değişim ve dönüşümün yolunun eğitimden geçtiğine inanıyoruz. Bu nedenle bilinçlendirme ve eğitime yönelik sosyal projelerle katma değer üretmeye çalışıyoruz. Bu alandaki en anlamlı projelerimizden biri de ziraat fakülteleri öğrencilerine verdiğimiz burs desteğidir. Geleceğin ziraat mühendisleri olacak bu genç arkadaşlarımız, bilinçli tarımın umut veren en taze fidanlarıdır” dedi.

Bu yıl GÜBRETAŞ Eğitim Bursu’nu kazananlarının isimleri şirketin internet adresinde (www.gubretas.com.tr) açıklandı. Burs almaya hak kazanan öğrenciler, kayıt için istenen evrakları 24 Kasım’a kadar tamamlayabilecek.

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar