19 Mart, 2024, Salı
DOLAR32.3405
EURO35.2123
ALTIN2247.2

Furby Boom, Çocukların En Güzel Bayram Hediyesi Olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Furby Boom, Çocukların En Güzel Bayram Hediyesi Olacak
Abone ol
Rengarenk desenleri, birbirinden eğlenceli karakterleri ve iki kat fazla kelime içeriğiyle yepyeni Furby Boom, bu bayram çocukların en güzel bayram hediyesi olacak!
Rengarenk desenleri, birbirinden eğlenceli karakterleri ve iki kat fazla kelime içeriğiyle yepyeni Furby Boom, bu bayram çocukların en güzel bayram hediyesi olacak!


Büyükten küçüğe her yaş grubu için eğlencenin simgesi olan Hasbro’nun, ilk akıllı animatronik oyuncağı Furby Boom; miniklerin bayram sevincini ikiye katlayacak


Yeni özellikleri ve birbirinden eğlenceli rengarenk desenleriyle Furby Boom’un, sahibinin davranışlarına göre şekillenen beş yeni karakteri bulunuyor. Furby’ce ve Türkçe konuşma özelliği, tanıştığı arkadaşlarını bir sonraki karşılaşmasında hatırlamasını sağlayan güçlü “hafızası” ile Furby’ler şimdi her zamankinden daha gerçek.


Furby Boom ile yeni bir nesil yumurtalarından çıkıyor...


Yeni Furby Boom’la birlikte Furby tutkunları için geliştirilen yepyeni uygulama, Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor. Türkçe uygulama sayesinde Furby Boom’a Furby’ce bir isim verilebiliyor. Üstelik Furby’ler kendilerine verilen ismi de hatırlıyor. Furby Boom; uygulama ile yemek yiyor, duş alıyor, tuvalete gidiyor ve oyunlar oynuyor. Tüm bu özellikleriyle Furby Boom çocukları bambaşka bir serüvene sürüklüyor.


Ayrıca Furby Boom uygulamasıyla zaman geçirerek rengarenk yumurtalara sahip olmak da mümkün. Yumurtalar çatladığında içlerinden birbirinden sevimli sanal Furbling’ler çıkıyor. Furbling’ler oyuna ve ilgiye bayılıyor. 48 yumurtayı toplayıp Furbling Şehri’ni doldurabilenler ise gizemli Altın Yumurta’nın sahibi oluyor.


Tavsiye Edilen Sayış Fiyatı: 229,90 TL



Hasbro hakkında:

Hasbro, A.Ş. yıllık 4 milyar dolarlık cirosu, dünya genelinde yaklaşık 5500 çalışanıyla “Markalı Eğlence Şirketi”dir.


TRANSFORMERS, MONOPOLY, PLAY-DOH, MY LITTLE PONY, MAGIC: THE GATHERING, NERF, LITTLEST PET SHOP MİNİŞLER ve G.I. JOE gibi dünya çapındaki markaları ve  yaratıcı ürünleriyle çocukların ve ailelerin oyun oynama konusundaki temel ihtiyacını karşılamaktadır.


Dünya çapında tanınan markalı oyun ve oyuncakları, büyük bütçeli sinema filmleri, dizileri, eğlence programları, video, dijital oyunları ve lisanslı ürünleriyle Hasbro;  farklı şekil ve formatlardaki yaratıcı oyun ve eğlence deneyimleriyle dünyanın dört bir yanındaki tüketicilerini her yerde ve her zaman memnun etmeye çalışmaktadır.


Hasbro, bu çalışmaların yanı sıra kurumsal sosyal sorumluluk bilinci ve gelecek nesiller için güvenli ve sürdürülebilir bir dünya kurma misyonu ile çalışmalarına devam etmektedir. Her yıl milyonlarca çocuk ve ailenin hayatında olumlu bir etki yaratmak için çalışan Hasbro, bu çabalarının karşılığı olarak  2014 yılında üçüncü kez Ethisphere Enstitüsü tarafından Dünyanın En Etik Şirketlerinden biri olarak seçilmiştir. Ayrıca Hasbro, 2013 yılında Corporate Responsibility dergisinin "En İyi 100 Tüzel Kişilik" sıralamasında yedinci sıraya yükselmiştir.



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk yemeğiSonraki Haber

Antalyasporun Sultanlarına şampiyonluk y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar